Hvordan man opbygger din egen bådløft

Hvordan man opbygger din egen bådløft

En bådløft kan spare dig ved at holde din båd ved vandet, men ud af vandet, og det er perfekt, hvis du har din egen private dock. Den enkleste bådløft du kan lave er et par davits, de små kraner bruges til at løfte livbåde over en skibs side. Davit er lidt mere end to svejsede stålbjælker af tilstrækkelig styrke til at modstå belastningen af ​​at løfte din båd fra vandet, og "båden falder", blokken og tackle, som regel et dobbelt køb, tilsluttet båden og plejede at løfte båden fra vandet.

Skær den ene ende af hver af de 5 fods og 10 fods "I" bjælker i en 45 graders vinkel med skærelampen. Svejs en 5-fods "I" -bjælke til en 10 fods "I" -bjælke ved bjælkets skærekanter. Gentag denne proces med de ekstra "I" bjælker for at danne davitsne.

Brug boretrykket til at bore 1/2-tommers huller i hvert hjørne af begge stålplader. Svejs en flad stålplade til bunden af ​​hver 10-fods stråle.

Svejs en stålkugle på enden af ​​5-fods "I" bjælker. Denne øjenbolt vil blive brugt til at suspendere den riven tackle.

Bolt davitsne til havnen gangbro eller pier. Davitsne skal være en bådlængde fra hinanden, baseret på længden af ​​din båd.

Med linjen skal du købe et dobbelt køb i blokkene. Hæng blokken fra øjenboltene på davitsne. Skru et øjebolt ind i det forreste konstruktionselement (stammen) og ind i det efterfølgende konstruktionselement (hovedrammen eller transomrammen) på din båd.

Del:
Kommentarer