Hvordan man øger effektiviteten af ​​phentermin

Hvordan man øger effektiviteten af ​​phentermin

Phentermin (mærke navne Adipex-P og Ionamin) er et kortsigtet vægttab stof normalt ordineret i USA. Det begrænser patientens ønske om mad ved at øge visse hjernekemikalier, der påvirker appetitten. Mens du tager phentermin på anden måde end det, der udtrykkeligt anbefales af din læge, kan have livstruende konsekvenser, kan nogle få teknikker sikkert øge effektiviteten af ​​phentermin.

Øg fysisk aktivitet, og følg en kalorieindhold, nærende spiseplan. Kombination af phentermin med et træningsregime og en sund kost kan hjælpe med at lette tabet på op til 5 procent til 10 procent af din kropsvægt inden for et år, ifølge Mayo Clinic.

Brug kun phentermin som en kortvarig appetitundertrykkende. Brug af stoffet i længere tid end tre måneder ad gangen udgør sundhedsrisici, øger kroppens tolerance og reducerer lægemidlets effektivitet.

Skift livsstilsproblemer, der kan medvirke til vægtøgning. Phentermin er mest effektivt, når det bruges som et værktøj til at forbedre og understøtte adfærdsmæssige justeringer, såsom at spise langsommere, fastsætte en måltidsplan og undgå signaler, der stimulerer uønsket spisning.

Advarsler

Undgå forsøg på at øge phentermins effektivitet ved at tage mere end det foreskrevne beløb eller ved at tage det længere tid end rådgivet af en læge. Fatal sundhedskomplikationer kan resultere.

Fordi der ikke er meget kendt om virkningerne af at kombinere phentermin med andre vægttab medicin, anbefales det ikke, rapporterer National Institute of Diabetes og fordøjelses- og nyresygdomme. Phentermin anvendt med fenfluramin (en kombination kendt som "fen / phen") er ikke længere ordineret på grund af alvorlige hjerte- og lungesygdomme, der udviklede sig blandt brugerne.

Del:
Kommentarer