Hvordan man målretter en pistol

Hvordan man målretter en pistol

At lære at rette en pistol korrekt er ikke kun afgørende for at ramme dit ønskede mål, men er en vigtig del af pistolsikkerheden. Skulle du nogensinde være nødt til at forsvare dit liv ved hjælp af en pistol, vil du være sikker på din evne til at ramme dit mål og kun dit mål. Med konsekvent praksis er målet med din pistol en finfærdig færdighed, ikke en hit-and-miss affære.

Trin 1

Øv sikkerheden først. Vide, hvordan mekanikken på din pistol arbejder, hvordan man kontrollerer om den er lastet, og hvordan man bruger sikkerheden. Øv dig på et lokalt pistolområde eller et andet sikkert sted med en solid, kuglebeskyttet backstop, hvor manglende målet ikke sætter folk, dyr eller ejendom i fare. Undgå at opsætte nært vand eller klipper, hvilket kan forårsage kugler at ricochet. Øv trækdisciplinen ved at holde din trækfinger udvidet i en lige position langs kanonens side, indtil du er klar til at skyde en kugle. Hold din pistol til enhver tid i en sikker retning, selvom du er sikker på, at den er losset.

Trin 2

Se dit mål ved hjælp af seværdighederne øverst på din pistol. Den forreste synsvidde på enden af ​​forløbet har en prik eller et blad, som du vil justere i midten af ​​hakket i bagenden. Når du tager målet, skal du placere frontsynet på den del af målet, du ønsker at ramme. Øverst på din forside skal du se på niveau med toppen af ​​bagsiden, da du ser på den og centreres inden for hakket på bagsiden. At holde dit øje fokuseret på det forreste syn, ikke målet, vil forbedre dit mål.

Trin 3

Bliv vedholdende. En vis mængde tilbageslag eller spark kan få din hånd til at hoppe og få dig til at savne dit mål. Omfattende øvelse vil hjælpe dig med at styrke armmusklerne og vænne sig til pistolens spark. Andre faktorer som f.eks. Klemmer udløseren for hårdt, forud for tilbagekobling eller skubbe din arm frem, når du optager, kan få dig til at savne dit mål. En vis mængde wobble når man satser er normalt, især når dine muskler bliver trætte af gentagen optagelse. Nogle gange kan udånding af et dybt åndedræt være med til at stabilisere din hånd, men din bedste indsats er at lære at sigte og trække udløseren jævnt på trods af bevægelsen.

Trin 4

Dry-fire praksis med en losset pistol til at hjælpe ordentlig mål bliver anden natur. Øv dig med at tilpasse det forreste syn i det bageste syn, og hold øje med frontsynet i stedet for målet. Tving dig til at stirre på det rigtigt justerede frontsyn i 30 sekunder ad gangen, så det føles naturligt, når du skyder på området. Du ved, at du tager øje med dit forside, hvis du får spredte resultater. Brug øvelsesøvelser som at tegne et losset skydevåben og komme ind i en tohånds skudposition i 30 sekunder med fokus på den forreste synsvinkel eller holde en pen ud foran dig og øve dit blik mellem penens spids til mål og tilbage.

Trin 5

Udvikl triggerregulering. Forventning af pistolens rekyl kan resultere i en rykkende triggerfinger, der får dig til at skyde nedad og til siden af ​​dit mål. Du kan også trykke fremad med hælen på din hånd, så kuglerne grupperes tæt på klokken 12 på målet. Brug en ubelastet laserudstyret pistol til at hjælpe dig med at se, hvor dine kugler ville ramme mens du tørrer fyringen. Sørg for, at pegefingeren på din pegefinger sidder rigtigt på udløseren, og at du bevæger din udløser uafhængigt uden din tommelfinger, andre fingre eller palme bevægelse. Øv dryfsten, indtil du bygger muskelen og koordineringen for at trække, tryk eller klem triggeren uden at flytte andet end din triggerfinger.

Del:
Kommentarer