Hvordan man mĂĄler til en cykelstativ

Hvordan man mĂĄler til en cykelstativ

Kickstands er sjældent inkluderet som standard udstyr på nye cykler. Men hvis du ikke har cykelstativ derhjemme, eller hvis du bliver frustreret over at se din cykel falde over, når du prøver at lænne den mod en væg eller et træ, overvej at installere en kickstand. Selvom de lægger vægt på din cykel, kan kickstands beskytte din cykel mod den skade, der opstår, når den falder. Det første skridt i valg af kickstand er at finde ud af, hvilken størrelse kickstand du har brug for.

Træd på skalaen for at veje dig selv. Optag denne måling.

Hold din cykel langs toprøret (den del af rammen, der løber fra styret til sædet). Hold cyklen så centreret som muligt, da du vejer dig selv med cyklen. Optag denne måling.

Træk vægten i trin 1 ud af vægten i trin 2. Dette er vægten af ​​cyklen. Dette tal er vigtigt, fordi kickstands er designet til at holde en vis vægt. Skriv ned denne vægt og hold den sammen med dig, når du handler for din kickstand.

Mål din cykelramme, hvis du ikke allerede kender størrelsen. Rammens størrelse er længden af ​​sæderøret fra sædeposten til midten af ​​bundbeslaget. Bundbeslaget er det punkt, hvor dine pedaler fastgøres til cyklen. Kendskab til din billedstørrelse indsnævrer dit valg af kickstands, da nogle kickstands er designet til større rammer, og nogle er beregnet til mindre rammer.

Hold cyklen på en hård overflade, så den læner lidt til venstre. Mål fra midten af ​​bundbeslaget ned til gulvet. Denne måling (i millimeter) er den korteste kickstand du skal købe. Få en ven til at hjælpe dig med dette trin.

Del:
Kommentarer