Hvordan man mĂĄler for en catcher's brystbeskytter

Hvordan man mĂĄler for en catcher's brystbeskytter

Det kan være frustrerende at forsøge at finde højkvalitets baseball gear. Dine kæmpe sportsforretninger bærer ikke de gode ting, og når det kommer til din sikkerhed, vil du have det bedste. Du kan bestille high-end catcher udstyr online. Du skal bare vide, hvordan man måler for hvert stykke, især brystbeskytteren.

StĂĄende mĂĄling

Tag en klud målebånd og hold den ene ende til toppen af ​​brystbenet, også kendt som brystbenet. Pust ud normalt. Kør målebåndet midt i din krop til taljen og du har din måling. Taljen er midtvejsepunktet mellem toppen af ​​dine hofter og bunden af ​​ribbenburet. Find en brystbeskytter tættest på din størrelse for ultimativ komfort og beskyttelse.

Fælles målinger

Brystbeskyttere kommer i tre generelle størrelser - voksen, mellemliggende og ungdom. Voksenbeskyttere måler som regel 17 tommer, mens mellem- og ungdomsstørrelser generelt måler henholdsvis 16 og 15 tommer, men forskellige størrelser findes. Og målingerne omfatter ikke bevægelige skulderpuder eller den valgfrie skrotbeskytter. Udstyr med skridtbeskytter vil være længere end den angivne størrelse, fordi måling stadig ender på det beskyttende materiale, der er beregnet til bunden af ​​taljen. Men den bedste måde at dimensionere en brystbeskytter på forbliver på at prøve den.

Del:
Kommentarer