Hvordan man løsner op slim naturligvis

Hvordan man løsner op slim naturligvis

En række ting kan forårsage overbelastning, herunder en forkølelse, allergi og sinusproblemer. Løsnende slim kan hjælpe med at lette overbelastning og de symptomer, det forårsager. Et valg er at vende sig til over-the-counter medicin for at løsne overbelastning. Men i nogle tilfælde kan du naturligvis løsne slim uden at tage medicin. Før du fortsætter med selvbehandling, skal du kontakte din læge om dine symptomer, fordi i nogle tilfælde kan overbelastning være tegn på alvorlig lidelse.

Drik masser af væsker. At være godt hydreret vil hjælpe tynd slim og holde dine slimhinder fugtige og dermed mindre irriteret. Health911 anbefaler at drikke otte 8 ounce glas vand dagligt.

Ånde i damp. Dampen fra et brusebad kan hjælpe med at løsne overbelastning. En luftfugter kan også hjælpe med at holde næsepassagerne fugtige, især hvis du bor i et tørt hjem. Tilføjelse af et par dråber eucalyptus eller fyrolie til din luftfugter kan også hjælpe med at blødgøre slim. Brug en pint af hydrogenperoxid og en kvart vand i en køletågerfugter til at løsne slim naturligt.

Skyl næsepassager med saltvandsspray eller en sinusrensning. Dette vil løsne trængsel, der blokerer dine næsepassager og irrigere dine slimhinder.

Spis krydret mad. Hot peberfrugter, peberrod og anden krydret mad hjælper tynd slim og får din næse til at løbe.

Undgå ting, der kan producere slim, som mælk og mejeriprodukter. Undgå at ryge, koffeinholdige drikkevarer og alkohol, fordi de kan dehydrere dig, hvilket er kontraproduktivt.

Del:
Kommentarer