Hvordan man løfter saksende bryster med bryst øvelser

Hvordan man løfter saksende bryster med bryst øvelser

Firme brystmuskler og stor kropsholdning kan medvirke til at forbedre udseende og løft af dine bryster. I denne vejledning lærer du den bedste måde at beskytte dine bryster på under træning og bryst øvelserne du kan gøre for at løfte brysterne. Denne øvelsesanbefaling blev skrevet til begyndere, eller for dem, der har trænet styrke i mindre end seks måneder.

Bær en passende passende sportsbhør under træning. Brystvæv kan blive beskadiget og falde over tid, når det ikke understøttes ordentligt under træning. Har en bh-pasende ekspert hjælper dig med at finde din korrekte bh størrelse, og køb den mest støttende øvelse bh, som du har råd til, uanset om din kop størrelse er en AA eller DD.

Bænk presser dine bryster højere. Ingen andre øvelser kan løfte brysterne bedre end frivægtens hældning, tilbagegang og flad bænkpress. Brug dumbbells eller baren på din ryg. Hvis du er i tilbagegang, skal du sørge for at bruge benstøttene, så du ikke glider. Unrack vægtbjælken, eller få din spotter hånd du håndvægte, og sænk vægten til inden for en tomme af dit bryst. Baren eller håndvægterne skal være i overensstemmelse med din brystvorte. Tryk det tilbage, indtil dine arme næsten er låst. Dette er en gentagelse.

Pectoral fly er en fantastisk måde at løfte brysterne også. Lig på ryggen på en flad bænk. Har din spotter hånd du håndvægte. Hold håndvægte sammen over dit bryst, vinkelret på din brystvorte linje, palmer vendt indad. Dine albuer skal være lidt bøjede, som om du krammer en stor tønde. Dernæst sænk og bred begge arme ud til dine sider, og hold albuerne bøjede. Vend armene tilbage til startpositionen, klem dine brystmuskler sammen.

Hvis du aldrig har løftet vægten før, start langsomt med et til to sæt og otte til 12 gentagelser for at give dine muskler og ledd tid til at tilpasse sig de nye belastninger, inden du øger din intensitet. De fleste kvinder kan starte med otte eller 10 lb. håndvægte på bænkpressen, og mange har ikke noget problem ved at bruge baren. De fleste kvinder bør starte med mindst 5-lb. håndvægte på pectoral fly, og mange kan starte med 8-lb. håndvægte. Når du har løftet i fire til seks uger, vil du gerne øge vægten eller antallet af gentagelser, eller du vil ramme et plateau.

For at forbedre dine resultater skal du supplere din brystløftræning med styrketræning i dine arme og underkrop og kardiovaskulær intervalltræning.

Del:
Kommentarer