Hvordan man laver volleyballhårbånd

Hvordan man laver volleyballhårbånd

Volleyball er sport, der blander fysisk aktivitet med højintensiv sjov. Holdånd er en vigtig komponent i volleyball, og et kvindelige volleyboldhold skal føle sig selvsikker over deres uniform og den måde, de alle ser ud som en enhed. Hårbånd er en effektiv måde at holde håret fra at flyve i ansigter, mens man koncentrerer sig om scoring og kan modificeres for at passe til en spillerens hårlængde. Køb grosgrain bånd med trykte volleyballmotiver, tilgængelige online eller i mange håndværk eller scrapbooking butikker. Hvis du ikke kan finde trykt bånd i en farve, du har brug for, skal du vælge en solid farve, der matcher holdets ensartet.

Skær mindst seks stykker bånd med hvert stykke 24 tommer lang. For at have et officielt volleyballhold skal der være seks holdmedlemmer. Hvis der er ekstra medlemmer, der optræder som reservemedlemmer, skal du klippe ekstra stykker bånd i samme størrelse for dem. Du kan også gerne skære et par ekstra, hvis nogle af holdmedlemmerne taber eller beskadiger deres bånd.

Træk båndet gennem det cirkulære hår slips og hold begge ender af slipset sammen, så hår slips er i midten af ​​båndet.

Fold båndet, med den ene ende foldede under den anden. Gentag foldningsprocessen med den anden ende. Du binder en knude i båndet, så det forbliver på plads på hårbinderen.

Træk båndets haler, så båndets knude vender mod dig og oven på hårbinderen. Du vil have den højre side af båndet, der skal vises opad. Træk tæt igen.

Del:
Kommentarer