Hvordan man laver vægte ud af PVC-rør

Hvordan man laver vægte ud af PVC-rør

Gym medlemskab kan være dyrt og så er udstyret mange bruger til at udfylde deres hjem gym. Mens der er en iboende sikkerhedsfaktor at overveje, er det en mulighed, at lave dit eget fitnessudstyr fra bunden, idet hjemmelavede vægte er en ret simpel opgave, der kan give en udmattende modstands træning. Vægte fremstillet af PVC er et populært alternativ til skinnene, håndvægte og håndvægte, der findes i mange kommercielle sundhedsklubber og kan give meget den samme træning.

Såg PVC længderne efter ønsket længde og mængde. Typiske barbell længder er omkring fem meter lang. At skære mere end en kan give dig et sæt af varierende vægt afhængig af det materiale du bruger til at fylde rørene.

Påfør PVC-bindingscementen i den ene ende af rørsystemet og fastgør en endedæksel. Bland betonen i en lille spand i overensstemmelse med anvisningerne på emballagen. Brug trowel til at skubbe blandingen ind i PVC-røret og stoppe, når stangen er kvart over. Indsæt et forskåret stykke rebar i røret.

Fortsæt med at fylde PVC-røret med Quikcrete, indtil røret er fuldt ud. Påfør bindingen på den øverste ende og fastgør endehætten. Tillad at sætte i et par minutter før slibning af røroverfladen, hvilket teksturerer overfladen og giver mulighed for bedre greb.

Del:
Kommentarer