Hvordan man laver PVC-sporhindre

Hvordan man laver PVC-sporhindre

Ikke alle forhindringer er skabt ens. Lige i højden, det vil sige. Der er fem forskellige højder, at forhindringer kan indstilles til: 42, 39, 36, 33 og 30 tommer. Dette svarer til Open, High School, High School High, Intermediate, Women og Lows klasser. For at praktisere i den lokale park kan du lave billige, justerbare forhindringer ud af PVC-rør. De kan snoet sammen om et par minutter og slap sammen, når de er færdige.

Trin 1

Brug et målebånd til at måle følgende længder på en 10 fods 1/2 inch PVC-rør - Du skal bruge næsten 16 fod rør for at gøre en forhindring. PVC-rør sælges normalt i 10 fodlængder - 1 ved 40 tommer, 8 ved 3 tommer, 2 ved 29 tommer, 2 ved 18 tommer og 2 tommer 2 tommer. Brug en fin spids markør til at markere længderne.

Trin 2

Brug en hacksav til at skære rørstykkerne.

Trin 3

Saml de følgende ½-tommer PVC-rørstik: to T-stik, to 90-graders armbøjle og otte lige stik.

Trin 4

Monter en 30-tommers forhindring ved at dreje et 18-tommers rørstykke ind i en af ​​de lige ender af T-forbindelserne. Gentag for den anden T-stik. Drej et 2-tommers rørstykke ind i den anden lige ende af T-stikket. Dette danner basis for hver side af forhindringen.

Trin 5

Drej et 29-tommers stykke rør ind i T-monteringen - den ene i midten - af hver T-stik. Dette danner oprejst på hver side af forhindringen.

Trin 6

Drej en 90-graders albue på hver ende af 40-tommers rørstykke. Dette danner forhindringsens øverste tværstang. Skub de åbne ender af tværbøjlen albuerne på enderne af stolperne. Du har nu en komplet 30-tommers forhindring.

Trin 7

Lav en højere forhindring ved at trække albuerne og 40-tommers stykke rør fra forhindrene. Tilsæt en lige stik og et 3-tommers rørstykke til hver opretstående, installer tværstangen og albuerne for at gøre en 33-tommers forhindring. Lav højere forhindringer ved at installere flere lige stik og 3-tommer rørstykker for at gøre 36-, 39- og 42-tommers forhindringer.

Del:
Kommentarer