Hvordan man laver ord for skoleĂĄndskilt

Hvordan man laver ord for skoleĂĄndskilt

Skoleånd kan bidrage til at skabe et positivt miljø for læring, mere kommunikation mellem elever og støtte til præstation - fra den homecoming spilvindende touchdown til robotteholdets første sted til den prisbelønnede litterære journal til den indflydelsesrige elevkampagne for sundere frokoster i cafeteria. Den berømte Notre Dame-træner Vince Lombardi sagde: "Ånden, viljen til at vinde og viljen til at udmærke sig - det er de ting, der udfolder..." Gør dine skildånds tegn mindeværdige og varige.

Retningslinjer for storhed

Et tegn læses med et blik, så hold din besked kort for at være sikker på, at det hurtigt forstås. "Cougars R Awesome!" er tydeligt. "Cougars er bedst i byen, bedst i staten og nationale champs!" er for meget af en god ting - og det er ikke meget fængslet. Prøv for alliteration at gribe og holde opmærksomhed. "Dream. Desire. Do." og "Rock on Rockland Raiders!" gøre det let for fans at chant og teammedlemmer at pumpe op spiritus i en huddle. Brug af imperativet er en klassisk opfordring til handling, der giver energi til en elevkrop og og dens udfordrere: "Tag stat!" "Go Gators!" "Syng ud Sistahs!" Disse sender de videnskabelige talent-søgekandidater, fodboldholdet og pigerkorren for at konkurrere om herlighed med et klart mandat til handling og ros i deres ører.

Første ting først

Skilte til korridorer og sportsbegivenheder er boosters og påmindelser om årsagerne til fest. Opret en acrostic med navnet på et hold, en klub eller en stjernespiller. Find de beundringsværdige kvaliteter, der begynder med hvert bogstav i navnet. RAVENS: Bemærkelsesværdige, Achievers, Victorious, Excellent, Super-Successful fungerer som et enkelt tegn eller som en serie af store bogstaver for at holde op til "Gimme an R" -sangen, og drejer kortene om for at afsløre strømbeskeden som publikum kalder ud "Ravens!" i slutningen af ​​sangen.

Gør 'em Laugh

Humor går langt mod løftende ånder; hvis dit tegn er virkelig sjovt, vil det fremkalde både smil og støtte. "Afsluttende eksamen starter næste uge. Modstand er futil." starter en smart-studie kampagne. "Walk your dog, not our batter" graver på en modsat vinkel, der risikerer at svinge af hjemmeholdet. Den skoleorienterede miljøbevidsthedsuge starter med en plakat af en kæmpe grøn frosk, der er inddelt i to sætninger: "Gå grøn" og "Ægte kærlighed Valgfrit." "Vores blod, vores sved, dine tårer" og "Din mor kaldte. Du forlod dit spil hjemme", er designet til at smide den anden fyr af sit spil, snickers og smirking opmuntret.

Afspil den virale

Lån nogle velkendte ord for at klare konkurrencen - når du er klog, behøver du ikke at være crass eller kæmper for at gøre et punkt. Variationer på viral slogans er fængslende. "Hold roen og tak hårdt", "Umuligt er intet. Vi spiser umuligt for morgenmad", "#wewinulose". "Kend dine grænser. Du er ved at mødes med dem," "Vi er nummer én... og du er Ikke, "" Vi spiller hårdere = Du græder hårdere "og" Omvend, [modstanders navn]! Enden er nær! " er sjove tegn til at tage til et spil eller et pep-rally, der undgår alting, der forstyrrer eller grimmer. Låserummet kunne bruge et par ånds tegn til at pumpe op spillerne og hjælpe dem med at fokusere, men hold dem indadrettet: "Find Your Strong" "Got Game ?," "Dare to Win" og den klassiker fra Yoda " Gør eller ikke. Der er ingen 'Prøv'. "

Del:
Kommentarer