Hvordan man laver militære push-ups

Hvordan man laver militære push-ups

Ved første øjekast er militære pushups de samme som regelmæssige pushups. Begge variationer træner dine bryst-, skulder- og armmuskler sammen med at give en kerne træning for at holde din krop flad fra hoved til hæle. Militære pushups gøres hurtigere end almindelige pushups. Og i stedet for at sigte mod et bestemt antal gentagelser, har du til formål at gøre så mange som muligt inden for et tidsinterval.

Pushup Position

Specifikationerne for hvor du kan placere dine hænder varierer noget mellem militærets grene, men generelt er militær pushup form den samme som for regelmæssige pushups. Du positionerer dig selv nedad på gulvet, afbalanceret på dine håndflader og tæer, med dine hænder lineeret under brystet og lidt bredere fra hinanden end dine skuldre. Hold din kerne stram, så din krop er lige fra hoved til hæle.

Rækkevidde

For at gøre regelmæssige pushups bøjer du armene og sænker brystet, indtil det bryder albuens plan. Militære pushups kræver et bredt udvalg af bevægelser: Marines skal røre deres kister til gulvet for hver pushup, mens de andre grene skal komme tæt på gulvet - normalt inden for en knytnævebredde.

Hastighed og pacing

Til almindelig styrketræning - som omfatter regelmæssige pushups - anbefaler det amerikanske råd om motion at løfte vægten til et tal på to og sænke det til et tal på tre eller fire. For pushups, der oversætter til et tal på tre eller fire på vej ned, så et tal på to på vej op.

Når du gør pushups til en personlig fitness test eller beredskabstest i militæret, bliver du i stedet graderet på hvor mange pushups du gør inden for en fastsat tidsfrist. Du skal træne på samme måde som du vil blive scoret: Gør pushups så hurtigt som muligt, i samme tid som du er tilladt på testen.

Træningssikkerhed

Varm op før nogen træning i styrke træning, især med en øvelse som militære pushups, som fremhæver hastighed så meget som styrke. Varm op med aktive strækninger, såsom arm gynger og fem til 10 minutter kardio, der involverer dine bryst muskler, såsom skygge boksning eller ved hjælp af de bevægelige håndtag på en elliptisk træner.

Fordi rækkevidden af ​​bevægelse er vigtig for denne øvelse, bør du også strække dine brystmuskler efter din træning. Prøv at stå i en døråbning med en underarm på hver side af dørkarmen, albueniveau med eller lidt under dine skuldre; Læn dig lidt fremad indtil du føler en strækning på tværs af brystet.

Del:
Kommentarer