Hvordan man laver i Epsom Salts for at tabe sig

Hvordan man laver i Epsom Salts for at tabe sig

Epsom salte har længe været forbundet med lempelse af stress og forbedring af søvn og koncentration. De helbredende fordele bidrager til at skylle toksiner, forbedre absorptionen af ​​næringsstoffer som magnesium og hjælpe muskler og nerver til at fungere ordentligt. Epsom salte i et bad af varmt vand absorberer toksiner, ekstraherer dem fra kroppen, hvilket resulterer i et vægttab. Oprettelse af et Epsom-bad er simpelt, og den ekstra fordel er, at badet sedates nervesystemet, slapper af musklerne, reducerer hævelse og mere.

Saml dit kølige håndklæde og glas vand og begynde at fylde karret med varmt bad vand. Badevandet bør være ca. 40 grader C eller 104 grader F.

Mens karret fylder, tilsæt 1 kop Epsom salte. Mål havsaltet i din hånd og tilføj en håndfuld. Tilsæt 2 spsk. af badolie Det er vigtigt at tilsætte Epsomsaltene, da karret fylder, fordi det bliver klumpet, hvis det udsættes for den fugtige badeværelseluft.

Før du kommer i karret, drik glaset vand og læg det kølige håndklæde på hovedet. Slap af i karret i cirka 20 minutter.

Tips

Den helbredende hydro-terapeutiske behandling af et Epsom saltsbad har længe været anvendt til lindring i gigt, diabetes, gigt, hudsygdom og mere. Der er dog en ekstra fordel ved et Epsom saltbad, og det er at hjælpe med at tabe sig.

Advarsler

Hvis du lider af højt blodtryk, hjertesygdom, nyresygdom eller diabetes, må du ikke tage et varmt bad i Epsom-salte.

Del:
Kommentarer