Hvordan man laver hovedpine væk

Hvordan man laver hovedpine væk

Hovedpine kan være en generende distraktion. Tænker gennem smerten kan være svært, og man forsøger at koncentrere sig om noget ud over hovedet, der skrånende kan beskatte. Der er en række ting, en person kan forsøge at få hovedpine på at gå væk. Uanset om du tager en holistisk tilgang eller et par piller, kan du normalt lindre smerten ved en typisk hovedpine.

Hovedpine retsmidler

Fange smerten tidligt. Så snart du føler hovedpine, skal du arbejde hurtigt for at bekæmpe smerten. Afhængig af typen af ​​hovedpine kan smerte udstråle over forskellige områder af en persons hoved og hals, intensivere hvis det ikke behandles ved ubehagens begyndelse.

Gør dit bedste for at bestemme den type hovedpine, som du lider af. Spænding hovedpine tendens til at præsentere i nakken. Menstruationshovedpine kan forekomme hver måned som et symptom på præmenstruelt syndrom. Hovedpine kan være symptom på tømmermænd eller følge af synsproblemer. Yderligere hovedpine årsager er sult, dehydrering og følsomhed overfor koffein. Hvis du er afhængig af koffein, kan du opleve hovedpine, hvis du ikke har haft din "fix" og omvendt. Koffeinforbrug kan hjælpe med hovedpine relief, mens overforbrug kan forårsage hovedpine.

Bestem den mest egnede behandling for at helbrede din hovedpine. Du foretrækker måske et naturligt alternativ som pilbark, en organisk smertelindring, der naturligt indeholder salicylat, den aktive ingrediens i aspirin (Tkac, 1990). Aspirin, acetaminophen, naproxen og ibuprofen er de generiske navne til almindelige medicin, der bruges til at behandle hovedpine.

Drik mere vand. Tilstrækkelig hydrering kan lette virkningerne af hovedpine. Replenishing nødvendige væsker kan eliminere hovedpine på grund af dehydrering. Dette kan opnås med eller uden at tage yderligere retsmidler som almindelige over-the-counter medicin.

Spis noget påfyldning. Manglende måltider kan forårsage hovedpine, og at spise noget for at tilfredsstille sult kan give lindring. Fastholdelse af en regelmæssig spiseplan kan hjælpe med at regulere funktionerne i dit fordøjelsessystem samt forhindre sulthovedpine.

Har noget køn. Forøgelsen af ​​blodgennemstrømningen lindrer spændinger og stress og kan fuldstændigt udrydde en muskelkontraktion hovedpine, når dine lavere muskler begynder at indgå nogle egne kontrakter. Ifølge hovedpine specialist Dr. Vincent Martin, sex, der fører til orgasme udgivelser serotonin, som hjælper med at slippe af med hovedpine. Desværre, hvis du lider af "coital" eller "sex hovedpine" bliver køen og resulterende orgasme faktisk årsagen og ikke løsningen.

Få lidt hvile. Hvile i et roligt sted er terapeutisk og kan hjælpe med at fremskynde lindring af hovedpine. Ligge ned og endda napping, med eller uden medicin, kan være den nødvendige kur mod hovedpine.

Tips

Læs altid etiketter og følg anvisningerne

Advarsler

En hovedpine, der overvejende forbliver på den ene side af hovedet over en anden og ledsages af kvalme og følsomhed over for lys og lyde, kan være migræne.

Del:
Kommentarer