Hvordan man laver hockey træer

Hvordan man laver hockey træer

Hockey udstyr træer bruges som hvilepladser til dit hockey gear, så det kan tørre ud efter brug. Disse træer er også nyttige til at holde dit foul-lugtende udstyr opbevaret i et område af dit hjem væk fra andre. At bygge et hockey træ er en moderat til moderat udfordrende proces, så længe du har de rigtige værktøjer og husplads.

Trin 1

Skær følgende længder af PVC-rør ved hjælp af din sav: syv 12 tommer, to 2 tommer, fire 14 tommer, seks 3,75 tommer, tre 6,25 tommer, to 7,5 tommer og seks 6 tommer længder.

Trin 2

Indsæt en 12-tommers længde ind i hver side af din rørrørsmontering. Indsæt en 2-tommers længde ind i den nederste spalte af tejemontage. Hætte hver 12-tommer længde. Gentag denne proces en gang med en anden tee-montering.

Trin 3

Saml træets tværstænger. Indsæt et 3,75-tommers stykke ind i hver side af en anden tee-montering. Indsæt et 6,25-tommers stykke ind i den nederste spalte af denne tee. Indsæt den modsatte ende af 6.25-tommers stykke i en anden tee-montering. I denne anden tee montering, indsæt en anden 3,75-inch længde af PVC-rør. Gentag denne proces to gange.

Trin 4

Installer den nederste tværstang. Indsæt den udsatte ende af 2-tommers stikket på en baseenhed i bundhullet i den tilsvarende tee-montering. Indsæt den udsatte ende af 2-tommers stikket på den anden basismontering i sidevandet på den modsatte tegning på den anden side af tværstangen. Afslut denne proces fire gange for at danne alle tværstænger, der er nødvendige for projektet.

Trin 5

Installer topstangen. Indsæt en 14-tommers længde af PVC i venstre og højre tehuller i den nedre tværstang. Anbring en 90-graders PVC-albue på hver lodret PVC-længde. Indsæt en 7,5-tommers længde i hver PVC-albue. Tilslut de to resulterende PVC-ender med en anden tee-montering.

Trin 6

Installer hjelm og udstyrsstøtter. Placer et 6-tommers stykke PVC i bundhullet af hver udsat tee-tilpasning. Disse længder vil vende opad mod loftet. Hætte hver af disse længder.

Del:
Kommentarer