Hvordan man laver hjemmelavede vandfiltre

Hvordan man laver hjemmelavede vandfiltre

Ved fremstilling af et hjemmelavet vandfilter er det vigtigt at få de rigtige materialer let tilgængelige. Et hjemmelavet vandfilter kan nemt og billigt fremstilles, og det kan hjælpe med at betjene dine umiddelbare rene vandbehov.

Skær bunden af ​​den 2 liters flaske. Skær et hul i låget og indsæt strået i hullet, så det filtrerede vand vil strømme ud af halmen.

Sæt bomuldsbatteriet i bunden af ​​flasken. Hvis du har trækul granulat, lag de næste. Det næste lag er fint kornsand efterfulgt af større kornsand. Efter sandlagene skal du tilføje gruslagene. Start med den fine korn grus efterfulgt af den større korn grus. Alterner disse lag, indtil du når toppen af ​​flasken. Læg lagene af med kaffefilteret.

Når du har alt på plads, hæld vandet gennem kaffefilteret. Vandet vil arbejde gennem de forskellige lag for at fjerne urenhederne. Bomuldsbatteriet i bunden fungerer som det sidste lag for at fange partikler fra sedimentet. Vandet vil strømme ud af halmen og ind i koppen.

Tips

Tilføjelse af et par dråber klor kan også hjælpe med at filtrere vandet.

Advarsler

Sørg for at sand og grus er blevet vasket, før du sætter dem i filteret. Ellers vil sandet og gruset kun gøre vandet snavset.

Del:
Kommentarer