Hvordan man laver halsøvelser med håndvægte

Hvordan man laver halsøvelser med håndvægte

Håndvægte er fantastiske fitness træningsværktøjer, fordi de kan bruges til at strække næsten hver muskel i din krop. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du bruger kun en øvelse til at styrke din nakke, ryg og skulder muskler.

Hvordan man laver halsøvelser med håndvægte

Tag fat i en håndvægt i hver hånd og lad dine arme dingle på dine sider. Vægterne skal være moderat tunge, men ikke så store, at du spænder bare for at holde dem. Sørg for, at begge håndvægte er af samme vægt.

Spænd dine skuldre og nakke. Dette hjælper dig med at fokusere på at bruge kun de muskler, som denne øvelse er designet til at træne. Knæk ikke dine tænder eller hold pusten, bare forsigtigt isoler muskelgrupperne - skuldre og nakke - som du er ved at bruge.

Løft dine skuldre mod dine ører, mens du holder dine arme på dine sider. Dette skal være en jævn, jævn bevægelse - som om du shrugging i slowmotion.

Tæl til to, når du har shrugged dine skuldre så højt som muligt. Tæl jævnt og husk at fortsætte med at trække vejret.

Sænk dine skuldre langsomt, indtil dine arme igen hænger løst på dine sider. Du kan gentage denne øvelse så mange gange som du ønsker. Generelt bør kvinder gøre flere gentagelser med en lavere vægt for at opnå maksimal muskel-definiton. Mænd kan bruge højere vægt og lave færre gentagelser for at bygge bulk.

Del:
Kommentarer