Hvordan man laver Greyhounds på Derby Lane

Hvordan man laver Greyhounds på Derby Lane

Derby Lane Greyhound Park i St. Petersburg, Florida, er en af ​​landets ældste hundespor med det bedste talent på det ovale. Handicapping Derby Lane vinhunde kan være en udfordring, da konkurrencen er sådan, at der er få hunde i hvert løb, der ikke har en legitim chance. Disse tips skal give dig en bedre forståelse af, hvordan man handicap Derby Lane.

Koncentrere sig om de lavere klasser løb. Derby Lane's top grade windhounds er lige så konkurrencedygtige som alle steder i verden. Handicapping blyen konsekvent i disse anliggender er en opgave. Men du kan finde ud af, hvem der kommer til fronten oftere i lavkurshændelserne. Når du først har dette første stykke af puslespillet, kan du muligvis sammensætte resten af ​​billedet godt nok til at score.

Hold styr på hvilke kenneler der er varme. Hvis du er seriøs om dit handicap, skal du abonnere på Rosnet, et internetsted, der giver dig mulighed for at se Derby Lanes tidligere løb, racerprogrammer og opdaterede statistikker vedrørende kennelstandarden og postpositionsresultaterne. Derby Lane webstedet har kennel standings, men de er kun for år-til-dato og afspejler ikke hvilke kenneler der vinder løb på et godt klippe og som ikke er (se Ressourcer nedenfor).

Stol på stjernerne. Derby Lane har nogle fantastiske og fremragende vinhunde, der konkurrerer i Grade A, især over 550-yards afstanden. Forsøg ikke at handicap et løb, de har til hensigt at finde en chink i deres rustning. I stedet forsøge at komme op med, hvad der vil køre bag disse standouts og lave spil, der giver mening.

Prøv trifectas. Derby Lane håndterer flere penge - live og gennem simulcasting off-track - end nogen hundespor i USA. Det betyder, at der ofte er godt over $ 20.000 i trifectapoolene i mange nætter. Flere penge i disse puljer betyder større udbetalinger, især når longshots rammer billetten.

Se åbnings oddsene. Gør dette for at finde ud af, hvad offentligheden, herunder de, der satse på Derby Lane regelmæssigt, tænker på bestemte hunde. Brug dette værktøj til f.eks. At måle chancerne for en hund, som du ser ud af form, men falder ned i et mindre felt. Hvis oddsene er lave til at begynde med og blive der, kan det være klogt at være opmærksom på den racer.

Undgå greyhounds at gøre deres første start i lønklasse A. Det er så meget hårdt med eliten i Derby Lane, at handicappers vil "kaste ud" hunde, der gør deres første venture i A-rækken. På mange spor er en hund, der går fremad stigen kan konkurrere med det samme med de øverste våben, men i Derby Lane er der en læringskurve, at kun de virkelig store ikke behøver at bekymre sig om.

Del:
Kommentarer