Hvordan man laver fodboldbukser

Hvordan man laver fodboldbukser

Sikkerhed er et af de vigtigste elementer i forbindelse med en fodbolduniform. Spillere har forskellige lag af polstring for at reducere risikoen for alvorlig skade under et spil eller en øvelse. Fodboldbukser, der traditionelt er sikre rundt om taljen, strækker sig lige under knæet og holder eller dækker forskellige typer beskyttende polstring. Lynlåse kan være farlige og knapper kan bryde, så mange stilarter af fodboldbukser er bundet lukket med snor. Lacing fodboldbukser er ikke en vanskelig opgave.

Kør strengen forsynet med bukserne gennem hver af de nederste to huller. Sørg for, at der er en lige så stor streng til højre og venstre for flyveområdet på bukserne.

Loop hver side af snoren gennem det næste hul op på den modsatte side. Det er vigtigt at du krydser strængerne. Sørg for, at strengen er jævnt fordelt på højre og venstre side.

Fortsæt med at løkke snoren gennem hvert hul, krydsende hver gang, indtil du når toppen af ​​bukserne. Strengen skal se ud som en serie af X, når du er færdig.

Stram strengen på bukserne, så de er stramme nok til at holde plads på det udstyr, de holder, men taber nok for at spilleren skal have et fuldt bevægelsesområde uden ubehag.

Del:
Kommentarer