Hvordan man laver et Lacrosse-mål

Hvordan man laver et Lacrosse-mål

At have dit eget lacrosse mål i baghaven kan være en fantastisk måde for dig eller dit barn at øve lacrosse færdigheder derhjemme. Et hjemmelavet lacrosse mål kan nemt laves af simpelt PVC-rør og fisknet. Denne artikel forklarer, hvordan man opbygger et reguleringsstørrelse lacrosse mål, der er 6 fod bredt og 6 fod højt, men længderne kan justeres for at opbygge et hvilket som helst lacrosse mål, du vælger.

Mål og skære tre 6 fods længder og to 7 fods længder af metal eller PVC rør. Metal vil gøre en robustere ramme til dit lacrosse mål, men det er dyrere og skal ofte bestilles i forkantede længder. PVC er mere økonomisk, men det kan knække eller knuse, hvis det rammes for hårdt med bolden.

Brug enten metallodder eller PVC-klæbemiddel til at forbinde to albueforbindelser til enden af ​​det 6-fods lange tværstiksrør afhængigt af hvilken type materiale du har valgt til dit lacrosse-målramme. Brug den samme type klæbemiddel ved at forbinde en af ​​de 6 fods lange sideposter til den åbne ende af hver af dine to albueforbindelser. Du skal nu have en U-formet ramme til forsiden af ​​dit mål.

Forbind en albueforbindelse til bunden af ​​hver af de 6 fods lange sideposter. Drej albueforbindelserne, så de vinkles bagud ved 45 grader mod midten af ​​målet. Når du indsætter de bageste støtteposter, skal de næsten røre ved et centralt punkt bag målets mund.

Forbind en af ​​de 7 fods lange indlæg til hver åben ende af albueforbindelsen. Brug en anden albueforbindelse til at forbinde disse to 7 fods lange baseunderstøttende stillinger, hvor de møder på bagsiden af ​​målet. Du skal nu have en trekantet base for dit lacrosse mål.

Brug ledninger eller robuste plastikbinder til at forbinde nettet til rammerne for dit lacrosse-mål. Nettet skal være fastgjort til tværstang, sider og bundrør på bagsiden af ​​målet. Trim alt overskydende, så netten trækkes stramt og ikke sager på bagsiden af ​​målet.

Del:
Kommentarer