Hvordan man laver et kræftbevidsthedsbånd

Hvordan man laver et kræftbevidsthedsbånd

For at bidrage til at fremme bevidstheden om forskellige former for kræft, bærer mange mennesker kræftbånd under visse kræftbevidsthedsmåneder eller begivenheder. Oprettelse af kræftbevidsthedsbånd kræver lille færdighed, men det vil kræve lidt tid, hvis du planlægger at lave et stort antal bånd.

Køb farve farvebånd, der svarer til kræftformer, du gerne vil gøre folk mere opmærksomme på. Mål og skær hvert stykke bånd for at måle 3 tommer lang. Skær hvert stykke bånd i en vinkel for at forhindre båndet i at smelte og for at give en fin færdig kant.

Fold ned den ene ende af båndet for at skabe en skarp U-form. Hold båndet ned mod et bord og pakk den anden ende af båndet rundt om og over sig selv for at skabe en topsløjfe. Juster enderne af båndet, så en tomme bånd stikker ud forbi hvor båndet overlapper sig selv.

Fastgør båndet, hvor det overlapper hinanden. Brug en meget lille prik lim til at holde båndet i denne form og lad limen tørre i nogle få sekunder.

Skub en sikkerhedsnål gennem båndet, lidt over den tørrede lim. Brug denne sikkerhedsnål til at binde båndet til din skjorte eller lapel.

Del:
Kommentarer