Hvordan man laver et fodboldpasningsmĂĄl

Hvordan man laver et fodboldpasningsmĂĄl

Der er mange faktorer, der gør det muligt for en quarterback at blive effektiv på sin position. Quarterbacken skal være en stærk leder, der kan kommunikere med sine holdkammerater. Han skal have et godt syn, der gør det muligt for ham at se svage pletter i forsvaret og finde modtagere. Han skal have armstyrke og nøjagtighed i hans passerer. For at arbejde på nøjagtighed og armstyrke kan en quarterback kaste til forbipasserende mål, der gør det muligt for ham at forbedre sig selv, når ingen holdkammerater er omkring.

Trin 1

Mål en træ "receiver" fra en 7-fods ved 4-fods krydsfiner. Tegn skitsen af ​​en fodboldspiller på krydsfiner og skær den ud med stikpigen. Skær en anden cirkel på målet ved hænderne. Denne cirkel skal være omkring 10 til 12 inches i diameter, så en fodbold kan let passe gennem hullet.

Trin 2

Mal den udskårne figur, så den ligner en fodboldspiller i uniform. Det behøver ikke at være et fantastisk kunstværk, men det skal se ud som en spiller, fordi du skal kaste bolden på dette mål. Få hjælp fra en ven eller et familiemedlem, hvis du ikke er en god kunstner.

Trin 3

Fastgør udskæringsmodtageren til træbase med hjul. Du kan gøre dette ved at hamre negle i en træbase og en understøttende 2-til-4-stråle for at sikre, at modtageren står op. Når træbasis er sikret, kan du flytte "modtageren" hvor som helst du vil have på feltet.

Trin 4

Tag din modtager til feltet og sæt den op på forskellige afstande for at forbedre din nøjagtighed. Du skal bruge seks til 10 fodbold til din rådighed for at teste din kaste nøjagtighed. Kast fodboldene i hurtig rækkefølge, så du kan opbygge muskelhukommelse og nøjagtighed.

Trin 5

Hold modtagelsesfiguret på et tørt sted, når du er færdig med at arbejde med det. Du ønsker ikke at forlade det i regnen eller andre elementer, hvis du vil have det til at vare i en hel sæson eller længere. Hold det i en garage eller skur, så du kan øve med det, når du har brug for det.

Del:
Kommentarer