Hvordan man laver en træning på en Gazelle

Hvordan man laver en træning på en Gazelle

Strand sæson er lige rundt om hjørnet, der kræver strammere, tonede abdominale muskler. Mange calisthenic øvelser målrette "abs", men fitness- og sundhedseksperter er enige om, at det er lige så vigtigt at forbrænde fedtet, der dækker disse muskler. At miste navleflab reducerer risikoen for hjertesygdomme og afslører de abs, du har arbejdet så hårdt for. Men for effektiv fedtforbrænding har du brug for en kardiovaskulær træning. Hvis du ejer en Gazelle øvelse maskine, kan du nå begge ender ved at justere din kardiovaskulære træning for at inkludere abdominal-målretning flytter. På denne måde kan du forbrænde overskydende fedt og tone dine ab muskler samtidigt.

Lær Gazelle grundlæggende bevægelser og varme op som sædvanligt. Abdominal målretning øvelser på en Gazelle betragtes som "avancerede træk." Derfor er du nødt til at øve og mestre de grundlæggende glidende bevægelser, inden du prøver en abdominal træning.

Hold i din mave muskler hele tiden under din træning for korrekt kropsholdning og ab muskel toning.

Tilføj ab-targeting flytter til din grundlæggende glide. Find din balance og flytte dine hænder til en høj position på tværs. Hold i din abs og begynde at vride din torso langsomt fra side til side, mens du flytter tværstængerne frem og tilbage. Gentag denne handling i mindst to minutter.

Prøv langsomt at fjerne hænderne fra grebene og udføre din grundlæggende glide "hands free". Find din balance, stram din abs og hold din torso til den ene side, og hold din underkrop lige. Mens du opretholder en langsom glide, hold denne torso stilling, indtil du føler forbrændingen i din side eller skrå, buksemuskler. Vend din torso til den anden side og hold den position, indtil du føler forbrændingen på den side. Gentage.

Fortsæt din ab træning, indtil du føler dem muskler træthed, så fortsæt til resten af ​​din træning eller afkølet ved at glide langsomt i et par minutter, før du forsigtigt trækker maskinen af.

Del:
Kommentarer