Hvordan man laver en Jackknife Dive

Hvordan man laver en Jackknife Dive

En progression af det traditionelle lige dykke, jackknife, der også kaldes en fremad dykkedike, er en yndefuld manøvre, der kræver styring af dykkerbrættet og en jævn indgang i vandet. Mens du er i luften, bøjer din krop på hofterne og lukker som en knivkniv, med din torso på forsiden af ​​dine lår og dine hænder når mod dine tæer. Når du leder mod puljen, åbner din krop og forlænger, når du kommer ind i vandet i en lige dykkestilling, desto mindre sprøjter, desto bedre.

Trin 1

Varm op ved svømmende omgange i et moderat tempo i fem til 10 minutter. Øv tre til fem lige dykker for at forberede jackknife.

Trin 2

Tilnærm dykket med en tre til fem trin sekvens, som normalt kaldes en forhindring. Tag det ønskede antal trin mod dykkekartets ende. Lunge på sidste trin og hoppe ind i luften. Sving dine arme over hovedet, når du stiger ud af brættet.

Trin 3

Land i bunden af ​​bordet på begge fødder, knæbøjede og øjne vendt lige frem. Spol op i luften og lidt ud foran bordet. Tag dine arme bag din krop.

Trin 4

Bøj i hofterne, når du folder din krop i halvdelen med dine gluter peger mod himlen, mens brystet bevæger dig så tæt som muligt på lårets front. Peg dine tæer og hold ryggen og benene lige gennem folden.

Trin 5

Fokus på et sted i vandet, der er lidt ude foran din krop. Åbn dine arme i en T-position. Udfold din krop og løft dine fødder mod himlen, som om du er i håndstandsstilling.

Trin 6

Flyt dine hænder til et fladt greb; fingrene på den ene hånd ombrydes rundt om fingrene på den anden side i linje med dit hoved. Begge palmer skal være åbne, flade og vende mod vandet. Ræk dine arme, forlæng dine ben og kontrakt dine buksemuskler. Indtast vandet.

Del:
Kommentarer