Hvordan man laver en hofte, drej i en golf swing

Hvordan man laver en hofte, drej i en golf swing

Når du svinger en golfklub, bliver dine hofter vendt, når din torso roterer. Korrekt hoftsving er vigtigt for at ramme bolden langt og for at forbedre konsistensen. Ved at dreje dine hofter, er du i stand til at skabe drejningsmoment og dermed få mere fart på klubben, hvilket fører til større afstand. Hvis du roterer dine hofter for meget eller for lidt, vil du begrænse din afstand og have problemer med nøjagtigheden.

The Hip Turn

Dine hofter skal dreje under backswing, downswing og follow-through komponenter af din golf swing. Mens du begynder backswing med dine hænder og arme, der bevæger sig synkroniseret, mens du roterer din torso, skal den hurtigt efterfølges af en vending af hofterne væk fra målet. Dine skinker roterer mod dit mål. Under nedsvingen roterer dine hofter rundt, og du vil have, at de åbner op til målet lige ved slag. De bør fortsætte med at vende, indtil de ender op mod dit mål i opfølgningen.

Den rigtige grad af sving

Mens hip turn spiller en væsentlig rolle i at kunne ramme bolden langt, fører en større hoftehjælp ikke nødvendigvis til mere afstand. Den gennemsnitlige hip rotation på toppen af ​​backswing for professionelle golfspillere er 45 grader. Noget mere end det, og der er en større risiko for, at du ikke helt vender dine hofter tilbage til, hvor de skal være ved indflydelse, hvilket kan føre til tab i strøm og potentielle inkonsekvensproblemer.

Mangel på hoftesving

Manglen på ordentlig hoftehjælp forårsager mangel på strøm. Du er ikke i stand til at opbygge så meget klubhastighed på nedstyrtningen, og derfor har klubhovedet en svagere indflydelse på bolden. Desuden kan du ikke korrekt overføre din vægt fra ryggen til at føre fod under nedsvingen, når du ikke korrekt skifter dine hofter. Dette kan få dig til at svinge fra fly og have konsekvensproblemer. En mangel på hoftsving kan skyldes forkert teknik, men det kan også skyldes hamstringstæthed, smerte i underkroppen eller andet knæ og ankelproblemer.

Hip Drej Bor

Brug øvelser til at teste din hoftesving og for at forbedre den til en mere kraftig sving. For at kontrollere, om du svinger dine hofter korrekt på rygsvinget, skal du placere bagsiden af ​​en computerstol, der drejer sig bag dig og mod din balder, mens du står i klar position. Hold klubben op på dine skuldre, så den er vandret til jorden med dine arme krydset over brystet. Udfør backswing, der fører med drejning af dine skuldre. Dine skindkanter bør rotere mod dit mål, skubbe mod stolen og få det til at dreje.

Brad Brewer fra Golf Channel anbefaler en simpel øvelse til at mestre hip-turnen. Kom ind i din golfstilling, mens du holder klubben mod ydersiden af ​​dine hofter og vandret til gulvet. Drej i rygsvinget, drej dine hofter så at din bagside roterer mod dit mål. Rotér som du ville for nedstyrtningen, vend dine hofter til de står over for dit mål, samtidig med at du kommer op på din rygtåne for at afslutte balancen.

Certificeret golf fitness professionel Ian Manning, som også er ejer og operatør af Orthocore Physical Therapy i North Kingstown, Rhode Island, anbefaler regelmæssigt at inkorporere glute, hamstring og hip flexor strækninger for at forbedre fleksibiliteten.

Del:
Kommentarer