Hvordan man laver en hjemmelavet tackle slynge

Hvordan man laver en hjemmelavet tackle slynge

At tackle slæder kan koste hundredvis eller endda tusindvis af dollars. For at øge magt og tackle evne, bør fodboldspillere øve rigtig teknik med en slæde. Uanset om du er en træner på udkig efter et alternativ til dyre fremstillede slæder eller en spiller, der søger at forbedre sine færdigheder derhjemme, kan du bruge et par stykker tømmer og et par værktøjer til at konstruere en selvklæbende slæde. Rekruttere et par venner til at hjælpe med dette projekt.

Trin 1

Markér et ca. 8-tommers rektangel i enden af ​​hver stråle med en blyant, og træk derefter en diagonal linje fra venstre til højre gennem rektanglet. Skær gennem diagonal linie med elektrisk sav. Dette vil efterlade dig med en trekantformet bund og gøre det lettere for slæden at glide langs græsset uden at fange.

Trin 2

Læg 8-fod 4 ved 4'erne parallelt med hinanden. Placer de to 4-fod 4 ved 4'erne mellem de 8 fods bjælker, den ene øverst og den anden halvvejs ned.

Trin 3

Tilslut bjælkerne ved at bore to træskruer på hvert tidspunkt.

Trin 4

Stå en af ​​de 4 fod 2 ved 2s op og skru den ind i øverste højre hjørne af 6-fod 4 ved 4. Mål halvvejs over 6-fods strålen og skru en anden 4-fods stråle ind i den. Gør det samme i øverste venstre hjørne med den resterende 4-fods stråle.

Trin 5

Sæt fem lag skum omkring hver af de 4 fod lange bjælker, så de er helt dækket. Sæt tape to gange rundt mellem hvert lag. Som en ekstra forholdsregel må du binde en firkant af skum til toppen af ​​bjælkerne, så de ikke udsættes.

Del:
Kommentarer