Hvordan man laver en hjemmelavet jernbane til skiløb

Hvordan man laver en hjemmelavet jernbane til skiløb

En ski skinne er en lang, tynd skinne, der kan hoppes på og glide over, mens man skilter. Dette gør det muligt for en skiløber at udføre slibetrækker, der ligner dem, der udføres af skateboardere og snowboardere. Mens du bliver nødt til at gå til en skilift i bjergene for at øve andre skiløjper, kan du bygge en skinnebane hjemme for at øve skinner i hjemmet. En skinnebane kan nemt laves hjemme ved hjælp af PVC-rør til skinnen og skåret tømmerstykker til understøtningerne.

Trin 1

Lav et mærke 3/4-tommer fra enden af ​​en af ​​rørene. Sæt 3/16-tommers diameter i boringen og bor gennem mærket. Hold boret holdt lige og bor også gennem den anden side, så du har matchende huller på begge sider af røret. Bor to 3/16-tommer huller i den anden ende af røret i samme relative positioner som de to første huller.

Trin 2

Bor et hul i hver ende af de to andre rør, 3/16-inch diameter, 3/4-tommer fra enderne. Hullerne skal være i samme positioner langs omkredsen, således at en lige linje kan trækkes fra den ene til den anden.

Trin 3

Placér røret med fire huller ned på jorden, sæt de andre rør på begge sider. Drej rørene, så hullerne alle står sammen med hinanden. Skub boltene gennem hvert af hullerne, træk møtrikkerne på boltene for at holde rørene tæt sammen.

Trin 4

Placer en af ​​de 10 fods brædder på din arbejdsbord. Mål og marker intervaller på en fod langs bordet. Kryds bordet med bordsaven på mærkerne. Du skal være tilbage med 10 lige lange stykker.

Trin 5

Placér en af ​​de andre 10-fods brædder på arbejdsbordet. Mål og marker intervaller på 10 tommer langs brættet. Kryds bordet med bordsaven på mærkerne.

Trin 6

Placer to 1-fods stykker i deres ender. Placer en af ​​de 10-tommers stykker ovenpå og hvil på den 4-tommer brede side. Placér brikkerne, så enderne af 1-fodstykkerne er flush med kanterne af det 10-tommers stykke. Bor to skruer gennem 10-tommers stykke ind i enderne af begge 1-fods stykke. Drej stykkerne på siden, så længden af ​​alle tre stykker hviler på arbejdsbordet. Placer en af ​​de 18 tommer brædder op mod de andre ender af de 1-fods stykker. Fastgør 18-tommers bord til resten af ​​enheden ved at bore gennem bordet og ind i enderne af 1-fodstykkerne. Gentag med resten af ​​stykkerne, indtil du har fem omtrentlige firkantede enheder.

Trin 7

Placer to af de rektangulære stykker på jorden, 12 fod fra hinanden. Begge enheder skal stå på deres 18 tommer lange sider, med de 10-tommers sider vendt opad. Placer de andre tre stykker jævnt fordelt mellem de to første og står også på de 18 tommer ender. Disse stykker er understøtningerne til skiløjlen.

Trin 8

Placer de 12 fod lange brædder gennem hullerne i de fem støtter, så de hviler på de 18 tommer lange brædder. Skub brædderne til kanten af ​​hver støtte, så de kommer i spidsen med siderne. Bor skruer gennem begge brædder og ind i bunden af ​​hver understøtning. Bor gennem siderne af hver støtte, så skruerne forbindes med de 12 fod lange brædder.

Trin 9

Sæt de tilsluttede PVC-sektioner oven på støtterne. Læg under rørene med boret og sæt skruerne gennem toppladen af ​​hver støtte i hvert rør.

Del:
Kommentarer