Hvordan man laver en hjemmelavet enhjul

Hvordan man laver en hjemmelavet enhjul

Når du laver en hjemmelavet enhjulet cykel, får du ikke bare at bygge en maskine til din nøjagtige smag, men du får også eksperimentere uden at bekymre sig om at ødelægge en investering. Uanset om du skal lave en hjemmelavet enhjulet cykel til tricks, pendling eller mountainbike, kan du bygge en på en weekend ved hjælp af dele, der er reddet fra en gammel cykel og et par købt nyt fra en butik. De vigtigste mekaniske færdigheder, du har brug for, er evnen til at bruge en kværn og pund metal med en hammer.

Åbn dit Suze Fixed Gear Hub kit og installer akslen i navets nav. Sæt to afstandsstykker fra sættet på hver ende af sættet. Låsringerne må ikke installeres endnu.

Skub hub gearet til din pedal cranks på hver ende af akslen. Sørg for, at pedalerne er klokken 12 og kl. 6, før låseringene sættes på akselens ende og stram dem på plads.

Slib rammen af ​​rammen fra den forreste gaffel, du skal bruge. Sørg for, at alle de skarpe kanter er jordet helt glat.

Klem pudeblokke på bunden af ​​gaflerne og fastgør pudeblokkerne rundt om akslen på afstandsstykkerne ved hjælp af den medfølgende låsmøtrik. Test gaflerne; du bør være i stand til at bevæge dem uafhængigt af pedalerne.

Fjern styrene fra forgaflerne. Brug en hammer til at smadre styrets stolpebredde til en mindre dimension, så du kan trække det lettere ud af gaffelen. Hvis du skifter mellem at ramme posten, hvor den er indsat i gaffelen og hamre håndtaget ud af gaffellegemet, vil håndtaget blive lettere end hvis du lige har forsøgt at trække det fra gaffelhuset.

Sæt din stolpe i gaffelhuset og stram låsemøtrikken for at holde den i position. Fastgør dit sæde, og din hjemmelavede enhjulet er klar til at gå.

Del:
Kommentarer