Hvordan man laver en guillotin i wrestling

Hvordan man laver en guillotin i wrestling

Ved kørsel er benridning en teknik, der bruges til at kontrollere din modstander fra den øverste position, efter at der er opnået en takedown eller fra dommerens position. Der er flere bevægelser, der kan bruges til at score tilbage point fra en ben ride, men færre er nyttige til at fastgøre en modstander. Til pinning af en modstander fra en bentur er guillotinen en meget effektiv teknik.

Sikre en ben tur. Fra toppen skal du kroge dit højre ben inde i din moders højre lår eller venstre ben inde i venstre lår og bruge tæerne til at bøje sin ankel.

Reach over og tag armen modsat den side, som din ben turen er på, og træk den så tilbage, så du kan glide dit hoved under det, ved eller lige over albuen. Mens du kører på ben, vil du være på en diagonal til din modstander, så det er naturligt at angribe armen på tværs af din bentur, da den sidder lige foran dig. Den vanskelige del er overvældende din modstanderens arm, så du kan få dit hoved under det.

Brug dit hoved til at løfte din modstanderens arm og dreje ham. Når du vender ham, skal du holde håndleddet på armen, du angriber, og slange din frie arm - den ene på samme side som din benkørsel - under armen og rundt om hovedets hoved, så din håndflade hviler over halsen.

Rock tilbage, så din modstander går på ryggen, og har hovedet lagt over armen, som du lægger bag hovedet. Nu er den arm, du angreb oprindeligt, fastgjort under din krop.

Slip håndleddet af armen, der er fastgjort, og tag den arm over toppen af ​​din modstander og lås den med armen du har under hovedet. Med armene låst, skal du rette dem så meget som muligt for at stramme guillotinen. Hold klemmen, indtil dommeren stopper dig. Husk at holde din benkørsel fast i hele bevægelsen, da det forhindrer ham i at rulle ud.

Del:
Kommentarer