Hvordan man laver en golfbold

Hvordan man laver en golfbold

I 2013 Presidents Cup, turprofil Phil Mickelson hooked bevidst en 180-yard tilgang skudt omkring et træ til 10 meter fra koppen, oprette en birdie putt i en nøgle kamp. At lære at ramme forsætlige kroge som Mickelson kan redde streger i hårde situationer og gøre dine genoprettelsesskud til scoring muligheder. Når det kommer til at bøje bolden, har du flere effektive teknikker til at føje til dit skuddæmpende arsenal.

Sigter mod krogen

Undervisnings professionel Travis Fulton, der skriver til PGA hjemmeside, beskriver en metode til at målrette din klub og justere din krop til en krog. Fulton fortæller højrehåndede spillere at målrette din clubface til højre for eventuelle forhindringer, du vil undgå. Dette vil skabe en klar startlinje for dit skud væk fra problemer. Derefter vil han have, at du justerer din krop længere til højre end din clubface. Det vil sætte dig i en position, hvor ansigtet er lukket for din holdning linje. Hvis du svinger langs den linje, vil du naturligvis slå bolden indefra med en lukket klubflade, hvilket resulterer i en krog.

Hook Grip

I sin bog "The Timeless Swing" beskriver Golf Hall of Fame-medlemmet Tom Watson at lære at bøje bolden ved at justere dit greb. Watson mener, at du drejer dine hænder til højre på grebet, så de V'er, der er dannet af tommelfingrene og forefingerne på hver hånd, der peger på din højre skulder, er den enkleste måde at knytte et skud på. Det stærke greb, Watson vedtager, når han skal bøje bolden gør det muligt for ham at lukke clubface hurtigt på nedturen. At ramme bolden med et lukket ansigt giver krogspin på bolden.

Bjørnens tips

Jack Nicklaus, en af ​​golfens all-time greats, tilbyder tre tip til at manøvrere golfbolden fra højre til venstre. For det første foreslår han at matche din preshot waggle til svingbanen, du skal ramme. Det betyder at flytte klubben til indersiden på den bageste del af wagglen og returnere den på en indvendig til udvendig rute. Dernæst anbefaler han, at din hofte sænker din nedture, hvilket vil tilskynde dig til at bruge mere aggressiv håndvirkning gennem påvirkning. Endelig ønsker han, at du forsøger at rulle dit højre håndled over dit venstre håndled gennem påvirkning for at lukke clubface.

Hooking Justeringer

PGA-undervisningsprofessionel Josh Nichols minder dig om at tage en klub mindre end normalt, når du rammer en forsætlig krog, fordi bolden vil flyve ned og rulle mere. For at spille skuddet, vil han have dig til at målrette clubface på målet og rette dine fødder til højre for målet. At spille bolden lidt længere tilbage i din holdning vil opfordre dig til at slå bolden indefra og spille et lavere skud, siger Nichols. Han lærer også spillere at hætte klubben på takeaway og tvinger clubface til at pege på jorden. Denne bakke gør det lettere at hætte klubben gennem slag.

Del:
Kommentarer