Hvordan man laver en Felt Soccer Banner

Hvordan man laver en Felt Soccer Banner

Det er en tradition i nogle regioner i landet at skabe et filtbanner til det lokale ungdomshold. Følte fodboldbannere gør en god indsats for holdfotos. Det er en nem måde at genkende hvilket hold spiller på hvilket felt i en travl turnering og er et symbol, som både forældre og spillere kan samle rundt. De er nemme og sjove at lave, og kan være en god holdbinding aktivitet for at sparke sæsonen. Med farverne på dit hold er stolt på sidelinjen, vil spillerne blive inspireret og modstandere bliver skræmt. Det er et sikkert brandvåben til sejr.

Sæt ca. 2 tommer af den korte ende af kluden omkring den øverste halvdel af en af ​​stængerne. Fastgør kludens bund til stangen med atletisk tape.

Sy kludens klap rundt om stangen med nålen og tråden.

Gentag trin 1 og 2 for den anden side af kluden ved hjælp af den anden stang.

Læg banneret fladt på en glat overflade.

Skær brev til navnet på dit fodboldhold fra de forskellige stykker af filt. Fastgør bogstaverne i øverste midten af ​​banneret ved hjælp af hot-limpistolen.

Design et hold maskot, fodbold eller andet logo til at sætte under holdets navn. Skær designet ud af filten med saks, og fastgør det til banneret med hot-limpistolen.

Skær ud stjerner og andre forskellige former ved hjælp af den resterende filt. Klip ud nok figurer, så hver spiller kan have en.

Få hver spiller til at skrive sit navn på en stjerne eller anden sort form. Fastgør disse former til banneret på forskellige steder med hot-limpistolen.

Del:
Kommentarer