Hvordan man laver en Crab Walk

Hvordan man laver en Crab Walk

Krabbe-gangen, en sjov aktivitet, der ofte udføres af børn, giver så mange fordele, at du måske vil tilføje denne kropsvægtstræning til din fitness træning. Som en sammensat øvelse udfordrer krabbespring din smidighed og balance, samtidig med at du styrker dine muskler, især i kernen. Simulere den måde, hvorpå krabber går på sand, kan denne øvelse udføres på forskellige måder at rekruttere forskellige muskler.

StĂĄende Teknik

Trin 1

Mål dine stød og lårmuskler med stående krabbevandringer. Start med fødderne hoftebredde fra hinanden og dine hænder på dine hofter. Bøj knæene omkring 30 grader og sænk din krop i en mini squat.

Trin 2

Tag et skridt til venstre med din venstre fod, et andet et skridt til venstre med din højre fod og fortsæt fire gange til venstre. Vend dine trin til højre for at vende tilbage til startpunktet og gentag fire gange i hver retning.

Trin 3

Tilføj intensitet med et modstandsbånd. Binde enderne af båndet sammen for at lave en 10-tommers sløjfe. Træd ind i løkken og placer bandet rundt om dine ankler. Mens du holder modstand i bandet, skal du følge instruktionerne i trin 2.

Supine Teknik

Trin 1

Styrk din kerne-, arm-, skulder-, ryg- og lårmuskel med den supine krabbespring. Sid på gulvet, bøj ​​knæene og læg dine fødder fladt på gulvet. Kom tilbage og læg palmerne på gulvet lige bag din røv. Stram dine maves muskler og skub gennem dine fødder og hænder for at løfte din røv fra gulvet.

Trin 2

Hold brystet op, mens du samtidigt bevæger din venstre hånd og højre fod frem for at tage et skridt. Følg med et skridt ved hjælp af din højre hånd og venstre fod. Gå frem omkring 10 meter, gå tilbage til startpunktet og gentag tre gange. Når du bliver mere komfortabel med bevægelserne, skal du hente dit tempo.

Trin 3

Tilføj en triceps dukkert i slutningen af ​​din fremadgående og baglæns gang for at arbejde musklerne på bagsiden af ​​dine arme. For at gøre dette skal du løfte dine hofter indtil de er 10 til 12 tommer over gulvet. Bøj dine albuer og sænk din krop så langt som muligt. Pause for et tal på en, rette dine albuer og skub op igen for at fortsætte din krabbevandring.

Tilbøjelige teknik

Trin 1

Udfør den tilbøjelige krabbevandring, en version, som ikke kun virker på din kerne-, arm- og skuldermuskulatur, men også din indre og ydre lår. Start i en fuld pushup position - balance på dine hænder og tæer med dine arme lige, hænder under dine skuldre og ben forlænget bag dig. Gennem øvelsen, hold din krop lige med dine kerne muskler engageret.

Trin 2

Tag et skridt til højre med højre hånd og højre fod på samme tid. Følg dette med et skridt til højre med din venstre hånd og fod på samme tid. Fortsæt med at gå 3 fod til højre og vend derefter dine trin til startpunktet. Gentag tre gange i hver retning.

Trin 3

Tilføj en pushup for mere udfordring. I slutningen af ​​din tur til højre skal du holde pause, bøje dine albuer, sænke brystet til gulvet, udvide armene og vende tilbage til fuld pushup-stilling. Krabbe gå til venstre og udføre en anden pushup. Gentag tre gange i hver retning.

Del:
Kommentarer