Hvordan man laver en badminton net

Hvordan man laver en badminton net

Badminton er et populært spil spillet på en domstol af to eller fire spillere, der ramte en skyttelbue frem og tilbage over et net i et forsøg på at vinde et point. Nettet er placeret centralt over retten. Netets farve, poler og dimensioner er underlagt nøjagtige love i spillet. Den første badmintonklub blev dannet i Bath, England og fastsatte spillereglerne i 1877. For uformelle spil, især med børn, kan netreguleringen være afslappet.

Trin 1

Vælg nogle mørkfarvede mesh netting, der har huller ikke mindre end 0,6 inches og ikke større end 0,8 inches. Mål og skær maskenet, så det er 2 meter 6 inches højt. Skær bredden af ​​masken, så den er den samme som bredden af ​​den ret, du bruger. En reguleringsbredde for en dobbeltdom er 20 fod.

Trin 2

Væg en længde af snor over det øverste sæt huller i netnet. Dette vil danne toppen af ​​nettet. Flyt strengen frem og tilbage mellem de vertikale sektioner af masken, der arbejder fra den ene side til den anden. Træk gennem mindst 10 fods streng, når du kommer til den fjerne ende, så du kan bruge den til at binde nettet senere. Forlad en lignende længde ved startenden.

Trin 3

Læg nettet ud på gulvet så fladt som muligt. Træk strengen undervist. Kør 20 fod hvidt tape fra den ene side af netværket til den anden over toppen af ​​strengen. Dobbel båndet tilbage over sig selv, så folden danner den øverste del af nettet. For at overholde reglerne skal det anvendte bånd være 3 tommer bredt.

Trin 4

Lav en 1/4-tommer hak i toppen af ​​to længder af bambus med en håndværkskniv. Dette vil danne en guide til netstrengen over polerne. Skær bambuspolen i samme længde, så nettet bliver vandret, når det opføres. Reguleringens højde er 5 fod og 1 tommer.

Trin 5

Skub den hakkede ende af hver bambuspæl op gennem netets maske. Skub den ene længst til højre og den anden helt til venstre. Væg dem fra bunden til toppen. Kør strengen, der strækker hver side af båndet over hakene øverst på hver stolpe. Løft nettet over midten af ​​retten med polerne stående vertikalt på hver side.

Trin 6

Fastgør polerne i position ved at køre strengen ned fra bambushakene til jorden. Kør en teltstift i jorden på hver side af nettet ud ved 180 grader. Slør strengen ud til teltpindene for at danne støtter.

Trin 7

Lav to nye gutter for hver stang ved at skære to nye længder af streng til ca. 18 fod hver. Skub den første gennem den øverste kvadrat af mesh på højre side højre og den anden gennem det øverste firkant på venstre side. I begge tilfælde løber snoren rundt om polens bagside og tilbage gennem samme hul i masken. Træk nok streng gennem, så du har omtrent det samme på hver side af nettet. Kør fire teltstifter i jorden ved 45 grader på begge sider af de to pinde, der allerede er brugt. Bind de fire løse ender af streng ud til disse teltpinde.

Del:
Kommentarer