Hvordan man laver en Back Handspring hjemme for begyndere

Hvordan man laver en Back Handspring hjemme for begyndere

En back handspring indebærer at flippe over baglæns til første land på dine hænder og derefter skubbe hænderne ud for at fuldføre fuld rotation og lande på dine fødder. Sørg for at du har mestret både den tilbagevendte overgang, før du trykker på ryggen, så du ikke bliver bange for at vende tilbage og håndstand, hvilket vil styrke dine håndled og skuldre. Begynd hver træningssession med en dynamisk opvarmning bestående af let jogging, hoppekontakter eller hoppetov og stræk derefter dine ben, håndled, ankler og ryg for at vække og forberede din krop til de udfordrende bevægelser.

Trin 1

Begynd ved at gøre ryggen håndspring på en stor trampolin, som vil hjælpe dig med at hoppe højere og mestre den tilbagevendende hoppe teknik, før du flytter til en stabil overflade.

Trin 2

Dip ned ved at bøje dine hofter og knæ for at forberede sig til at hoppe. Sving dine arme bag dig, så de er lastet til at svinge opad.

Trin 3

Eksplodere i et hop ved at skubbe og udvide dine ben og svinge dine arme frem og over dit hoved. Spring tilbage, snarere end opad, ved at hæve ryggen lidt og se baglæns mod jorden. Dette er det mest udfordrende skridt til at mestre, så hvis du er bange for at hoppe baglæns, skal du begynde med at øve bevægelsen og falde på ryggen på en blød måne eller sofa, indtil du er komfortabel.

Trin 4

Sving dine ben opad og plant dine hænder på gulvet. På dette tidspunkt vil du være i en position svarende til en håndstand, bortset fra at ryggen stadig vil være lidt buet, med dine lige ben, der trækker lidt bag din torso.

Trin 5

Skub gulvet af med hænderne og fortsæt med at svinge dine ben over din krop for at holde rotationsmomentet. Bring dine fødder til jorden og løft dine hænder op af jorden for at komme op i en fuld stående position og fuldføre den fulde håndbøjle.

Del:
Kommentarer