Hvordan man laver din Bowling Ball skinnende

Hvordan man laver din Bowling Ball skinnende

Når han først trækkes fra sin kasse, skinner en ny bowlingkugle som en helt ny penny. Alt det tager er at kaste ned bowlingbanen for bolden for at miste den glans. Bowlingbaneolie, gummi pinsetters og bolden returkanaler konspirerer til kedelig finish af din bowlingkugle. Efterhånden afhængigt af hvor meget du bowler, skal du sandsynligvis tage bolden til din lokale pro shop eller bowling virksomhed for at få det professionelt refinished. I mellemtiden er der en række trin, du kan tage for at bringe den helt nye glans tilbage til din bowlingkugle.

Trin 1

Tør din bowlingkugle ofte med et microfiber håndklæde, mens du bowler for at fjerne laneolie og gummi mærker.

Trin 2

Anbring klæbebånd over tommelfingeren og fingrehullerne for at forhindre væske i at komme ind i dem.

Trin 3

Påfør en lille mængde flydende kuglelejer til et andet microfiber håndklæde og rengør hele overfladen, hvis bolden. Tør overfladen af ​​bolden med et andet microfiber håndklæde - hvis noget snavs kommer ud, skal du rense bolden igen.

Trin 4

Påfør en lille smule bowlingkuglepulver til en håndpoleringspude. Påfør poleret liberalt, indtil kuglens overflade er dækket. Lad poleret sidde på boldens overflade i et par minutter, før du tørrer rent med et microfiber håndklæde.

Trin 5

Placer din bold i en bowlingkugle buffer / bærebøjle og drej bolden frem og tilbage flere gange for at tilføje endnu mere glans.

Del:
Kommentarer