Hvordan man laver det lange spring

Hvordan man laver det lange spring

Langhoppet er et spor og feltbegivenhed, der involverer atleten en løbende start, hopper ud af en bane og lander i en sandkasse, hvor hans score vil blive målt. Selvom langhoppet kan virke enkelt fra en afstand, er sandheden, at der er mange ting, du kan gøre forkert, mens du forsøger arrangementet. Ved at fokusere på din hastighed, styrke og teknik, kan du lande et vellykket langt spring.

Trin 1

Stå ved springpunktet lige før sandet starter og tage 21 lange skridt for at give tilstrækkelig afstand mellem dig og sandet.

Trin 2

Udfør en stående start, som er, når du straks går fra at stå til løb. Nogle langhoppere foretrækker at lave en gangstart. Eksperimenter med forskellige startteknikker for at se, hvilken funktion der passer bedst til dig.

Trin 3

Få så meget fart som du kan styre. Sørg for at forblive i en lige linje og holde hastigheden konsekvent, når du har nået toppen.

Trin 4

Hop ind i sandet, sørg for at skubbe startbordet med en fod for at accelerere hoppet. Når du er i luften, hold begge fødder sammen foran dig, så du kan få en ren landing. Lad dine arme naturligvis vindmølle rundt om din krop for at holde balancen.

Trin 5

Land hoppet og sørg for, at dine hæle er så langt væk fra startbordet som muligt. Hold dine hamstrings bøjede som du lander for at undgå at falde baglæns ind i sandet.

Del:
Kommentarer