Hvordan man laver bådfender

Hvordan man laver bådfender

Din båd er en stor investering med hensyn til både tid og penge, og fender er den bedste måde at forhindre skade på din båd, når den er bundet til en mole, da de står mellem din båds finish og selve molen. Fenders kan købes hos enhver bådforhandler, men den gør-det-selv-boater kan hurtigt og nemt lave fender, der har et fint nautisk udseende, klare plastfender mangler.

Læg linjen ud i en "S" -form.

Spjældet begynder livet som en variation på den klassiske galgknude (en hængelåsens lus), men i modsætning til galgenknuden bliver den første omdrejning lavet gennem bundløbet snarere end omkring bundløbet, som trækkes tæt, når fenderen er afsluttet. Den bitre ende vil blive vendt gennem topsløjfen og trukket tæt, som i galgenknuden. En eksploderet visning af rebarbejdet er vist i billedet. Fenderens længde bestemmes af antallet af drejninger rundt om linjen. Linjens længde (i fødder) bestemmes ved at gange den ønskede længde af fenderen (i fødder) med 6,25.

Pass den bitre ende gennem bundsløjfen og begynde at dreje rundt om de to bukke, der danner den centrale kerne. Når du har gennemført antallet af drejninger, der er tilstrækkelige til længden af ​​fenderen, skal du passere den bitre ende gennem topsløjfen. Bind en figur-8 knude så tæt på topsløjfen som muligt.

Træk topsløjfen stramt ved at trække på bundsløjfen. Dette vil kræve nogle alvorlige slæb og tålmodighed, men der er ingen nem måde at gøre det uden at skade det færdige produkt.

Træk bundsløjfen stramt ved at trække på den stående del af linjen. Du ved, hvornår du trækker på den rigtige side af løkken, fordi løkken i den anden ende af fenderen vil stramme.

Drej en øjenskive i enden af ​​den stående del så tæt på toppen af ​​fenderen som muligt. Mal nylontovet for at matche dit skrog eller en farve, der vil skille sig ud i din dæk gearkasse. Du har nu en fender med en løkke øverst for at sikre fenderen til et klap eller fender bord. Opmærksomhed på detaljer og tålmodighed vil gøre disse skærme skiller sig ud i en lystbådehavn fuld af plastbådbumpere.

Del:
Kommentarer