Hvordan man laver arm øvelser

Hvordan man laver arm øvelser

Arm øvelser er en integreret del af enhver træning regime og en effektiv måde at sikre, at dine tonede, ungdommelige arme forblive på den måde. At vide, hvordan man gør arm øvelser, vil gå langt for at give dine arme et skulpturelt udseende og holde dig uforskammet under arme med en en-to slag.

Træn dine bicpeps med fremadgående krøller

Få din blodcirkulation ved at gøre nogle strækninger i et øjeblik. Stå med dine fødder lidt fra hinanden og hæv din venstre arm i en buet over hovedet, som om du når mod din anden side. Hold et øjeblik og slip derefter. Gentag dette trin ved hjælp af din højre arm.

Hold vægt i hver hånd. (Start med 5-lb vægte, hvis du er en nybegynder.)

Hold dine arme på dine sider med tommelfingrene pegende væk fra din krop. Nu medbring begge vægte op til brystniveauet, hold i et par sekunder, og tag begge arme tilbage til dine sider igen.

Gentag denne øvelse otte gange.

Træk dine biceps med omvendte krøller

Begynd ved at holde en vægt i hver hånd med dine arme på dine sider, som i den fremadgående krølle.

Tag hele din højre arm tilbage på en kontrolleret måde, så albuen når tilbage og dit håndled er på niveau med brystet. Hold i ca. 1 sekund, og tag så langsomt din arm tilbage til din side.

Gentag denne øvelse otte gange, og skift derefter til din venstre arm for otte flere gentagelser.

Træk dine triceps med forlængerkrøjer

Lig fladt på ryggen på en bænk eller måtte med håndvægte hvilende på begge lår.

Bring hver håndvægt op til brystet og langsomt skubbe opad, så håndvægterne er placeret over dine skuldre, palmer vender indad.

Bøj dine albuer for at bringe håndvægte over din pande i 90 grader vinkel til din krop.

Vend tilbage til hvileposition ved hjælp af en langsom, kontrolleret bevægelse, og start igen. Gentag 8 til 10 gange.

Udøve dine triceps med kickbacks

Placer dit højre knæ på en træningsbænk (eller passende erstatning) og læn dig fremad, så hovedet og skuldrene er justeret med dine hofter, mens du styrker din venstre hånd på bænken til støtte.

Hold en håndvægt i din højre hånd ved din side. Løft langsomt din højre arm op og tilbage, indtil den er justeret med gulvet, palmerne vender indad.

Bøj din albue for langsomt at bringe håndvægten tilbage til din side til startpositionen. Gentag 8 til 10 gange, og skift derefter sider for at arbejde på din venstre arm.

Cool ned ved at strække dine arme endnu en gang. Tag en albue til øret, tryk så ned på albuen med din modsatte håndflade. Skift arme og gentag. Afslut ved at trække hver arm over brystet og holde strækningen i mindst 10 sekunder.

Del:
Kommentarer