Hvordan man kvalificerer sig til US Open Tennis

Hvordan man kvalificerer sig til US Open Tennis

Skræk af skoene, sprækken af ​​racketen og brøl af mængden; du har drømt om tennis-båret berømmelse. Og U.S. Open kan være din billet. Oddsen er imod dig, men hvis du er mindst 14 og tror på dig selv, så indtast en af ​​13 kvalificerende turneringer over hele landet. Så kæmp din vej til mesterskabet.

Lotteriet

Hvis du ikke allerede er et betalende medlem, skal du gå til United States Tennis Association's hjemmeside og være med. Nu kan du tilmelde dig en kvalifikationsturnering via USTAs Tennis Link hjemmeside. I 2014 koster indgangsgebyr mellem $ 45 og $ 100 pr. Spiller. Du må kun tilmelde en turnering som singlespiller, men du kan registrere dig for at spille på en separat turnering som en del af et dobbelthold. Registreringen lukker i midten af ​​marts til turneringer, der finder sted april til juli og registreringen er begrænset til 256 singler og 128 doubles hold. Hvis der er flere registranter end ledige slots, holder USTA et lotteri inden for 48 timer efter registreringsafslutningen. Du modtager en refusion, hvis den ikke er valgt.

Uphill Battle

Den kvalificerede turnering består af single elimination matcher, der afspilles til de bedste af tre bindende sæt. At vinde kvalifikationsturneringen er kun det første skridt mod at komme ind i US Open. Vindere af mænds og kvinders singler ved hver kvalifikationsturnering vil modtage wild card entry i den amerikanske Open Qualifying Tournament. Den blandede dobbeltvinder af hver kvalifikationsturnering vil modtage wild card entry i US Open Mixed Doubles Championship, som finder sted på USTA Billie Jean King National Tennis Center. Begge turneringer finder sted i august lige før US Open. Du bliver nødt til at kæmpe dig vej gennem en hård konkurrence ind i den store turnering.

Del:
Kommentarer