Hvordan man kvalificerer sig til de specielle OL

Hvordan man kvalificerer sig til de specielle OL

Hvordan man kvalificerer sig til de specielle OL. Special Olympics er en international organisation, der giver folk med intellektuelle handicap mulighed for at træne og konkurrere i sport. Special Olympics giver 2,5 millioner individer i 165 lande mulighed for at blive fysisk fit, mens de deltager i en bred vifte af sportsgrene. For at kvalificere sig til deltagelse i Special Olympics, skal du opfylde visse kriterier.

Trin 1

Har et intellektuelt handicap identificeret af et agentur eller en professionel, en kognitiv forsinkelse bestemt ved en standardiseret test, såsom en IQ-test eller har en nært beslægtet udviklingsmæssige handicap, der kvalificerer sig til deltagelse.

Trin 2

Vær mindst 8 år for at kvalificere dig til de regelmæssige Special Olympics. Børn med intellektuelle handicap, der er mellem 2 og 7 år, kan deltage i programmet Special Olympics Young Athletes.

Trin 3

Tilmelding til Special Olympics-programmet i dit område ved at indsende idrætsudviklingsformularen og idrætsudgivelsesformularen. Registreringsformularen indeholder medicinske oplysninger, som en læge skal udfylde, og en forælder, værge eller voksendeltager skal underskrive frigivelsesformularen. Du kan få disse formularer fra dit lokale Special Olympics-program.

Trin 4

Tilslutte sig at overholde Special Olympics 'Code of Conduct. Kravene til koden omfatter at praktisere god sportsmandskab, være respektfuld, følge sportens regler og prøve dine bedste, blandt andre krav. Hvis du ikke følger adfærdskodeksen, kan du ikke deltage i de specielle olympiske lege.

Trin 5

Frem til det næste niveau af Special Olympics konkurrence efter at du har deltaget i et organiseret træningsprogram i mindst 8 uger og har placeret enten første, anden eller tredje i et lavere niveau konkurrence.

Del:
Kommentarer