Hvordan man korrekt hilse en dressur dommer

Hvordan man korrekt hilse en dressur dommer

I dressurarenaen, stil, tilstedeværelse og nåde. Mens hestens bevægelser og rytterens evner vejer tungt, hvordan du hilser dommeren, før du starter testen, er meget vigtig. Så snart du kommer ind i ringen, bliver du og din hest dømt. Hilsen er ikke kun et tegn på respekt for dommeren, men det signalerer at du er klar til at starte din test.

Stop din hest. Indtast dressurringen og gå lige frem mod dommerens stand. Hold din hest lige, stop. Fordi du bliver dømt, er straightness og din hests evne til at stå stille, meget vigtig.

Få øjenkontakt. Forhåbentlig har du kigget på dommeren hele tiden, du kom op midtlinjen, men hvis du ikke var det, er det nu tid til at få fuld øjenkontakt. At gøre det giver indtryk af selvtillid.

Sæt tøjlerne i den ene hånd. Hold tæerne med hånden, du ikke vil bruge til salutten.

Hvis du er en mandlig rytter, skal du fjerne din hat med din frihånd. Selvom det ikke er traditionelt, er det kun tilladt at berøre hatens kant.

Drop din fri hånd til din side bag låret. Sørg for, at dine fingre peger nedad, og at din hånd er afslappet og ikke knækket. Hold armen lige, men lad den ikke blive stiv. Dette er en flydende, yndefuld bevægelse.

Mens du stadig gør øjenkontakt, nikk dit hoved til dommeren. En god måde at gøre dette på er at lade din hage næsten røre ved brystet som hovedet buer. Kig på dommeren igen, når du løfter dit hoved.

Vent til dommeren. Nu hvor du har anerkendt dommeren, vil hun gøre det samme for dig. Hvis hun stod som du kom ind i arenaen, vil hun sætte sig ned. Dette er din kue, at det er på tide at starte testen.

Hvis du er en mandlig rytter, læg din hat på.

Organisere. Som med enhver overgang hjælper organisationen dig og din hest til at bevæge sig glat ind i den næste aktivitet. Sørg for, at tøjene er lige, og at dine hænder holder tæerne korrekt. Bed hesten om at gå videre med subtile signaler.

Del:
Kommentarer