Hvordan man kommer højere på enhver alder

Hvordan man kommer højere på enhver alder

Højdeforhøjelser kan ske i enhver alder. Mens børn nærmer puberteten har en øget chance for at vokse højere, voksne forbi deres vækstspurtår kan stadig være i stand til at føje til deres højde. At komme højere afhænger af flere faktorer, herunder miljø, arvelighed og nutidens alder. Korrekt ernæring, søvn, kropsholdning og højdeforbedrende øvelser kan hjælpe med højdeforøgelse. Enkeltpersoner skal indse, at der ikke er nogen surefire måde at blive højere på alle alder, men flere teknikker kan hjælpe.

Trin 1

Tag vitamintilskud efter hvert måltid for effektiv absorption. Vitamin A, B12, C, D, E, F og K fremmer vækst og hjælpemidler i en sund krop. Søg råd fra en læge for at bestemme de passende doser, der passer til den enkelte.

Trin 2

Tag mineraltilskud hver dag for at øge vækst og regulere kroppsfunktioner. Calcium, chrom, chlor, fluor, iodid, jern, magnesium, fosfor, kalium og zink bør tages i doser anbefalet af en læge.

Trin 3

Udfør stretchøvelser to gange hver dag. Begynd med foreløbig opvarmning i 15 minutter. Forlæng armene og benene til deres grænse og drej kroppen i alle mulige retninger. Drej hovedet op, ned, til højre og til venstre.

Trin 4

Sov mellem 8 og 10 timer hver nat. Hold ryggen ret med arme og ben forlænget, mens du hviler. Vælg en fast madras, der giver fuld kropsstøtte. Undgå at bruge puder, der får ryggen til at bukke i en unaturlig position.

Trin 5

Vedligeholde korrekt kropsholdning, når du sidder og står. Træn hver del af kroppen for at blive oprejst, når du sidder i en stol eller står for en vis periode. Hold hovedet lige op og gå ikke nedad.

Trin 6

Tal med en læge om medicin, der hjælper i vækst. Hormonale stimulatorer kan ordineres for at bede hypofysen om at udskille væksthormoner, som kan øge højden. Tag medicinen som angivet for de maksimale resultater.

Trin 7

Anmod om en aftale for en akupressur eller refleksologi session. Traditionelle kropsmassageterapeuter kan lægge pres på visse punkter på palmer og fødder, som vil stimulere hypofysen til at udskille væksthormoner.

Del:
Kommentarer