Hvordan man klæder til Zumba

Hvordan man klæder til Zumba

Zumba er en slags øvelse, der blander upbeat musik med dansbevægelser for at skabe en total kropsøvelse. At vælge de rigtige træningstøj er vigtigt i Zumba for at undgå at begrænse bevægelsen. Lær hvordan man klæder til Zumba for at nyde en behagelig træning.

Bær en støttende bh under Zumba øvelse. En god sportsbh bør begrænse brystbevægelsen, afskrække chaffing og vride væk sved. Hvis du ikke er sikker på, hvilken slags bh at vælge, skal du måles af en professionel, der kan finde den øvelsesbhæl, der passer til din krop og dit budget.

Vælg tøj til Zumba, som ikke vil blande motionbevægelser. Tee shirts og træningsbukser og shorts skal strække sig med din krop og være lavet af wicking materiale for at holde dig tør. Sokker bør passe tæt og være tyk nok til at give en barriere mod blærer.

Vælg de rigtige sko til en Zumba øvelse træning. Vælg sko, der tilbyder stabilitet og pude dine bevægelser. Overhold mængden af ​​trækkraft på skoene. For meget trækkraft kan hindre dansfodarbejde i Zumba.

Overvej at købe tøj lavet specielt til Zumba. Zumba hjemmeside tilbyder en bred vifte af Zumba træningstøj i en bred vifte af størrelser, farver og stilarter. Populære varer omfatter fragtbukser, farverige tank tops og monterede tee shirts.

Del:
Kommentarer