Hvordan man kan slippe af med scabies i hĂĄret

Hvordan man kan slippe af med scabies i hĂĄret

Scabies er det almindelige navn for sarcoptes scabiei, en myte, der hylder ind i menneskers hud og forårsager intens kløe og læsioner. Scabies passeres let mellem mennesker og indikerer ikke mangel på god hygiejne, i modsætning til folkelig tro. Hos voksne voksne smittes normalt områder som hænder, håndled, fødder, armhule, kønsorganer og lyske, men sjældent ansigt og hovedbund. Scabies i håret og hovedbunden er dog relativt almindelige hos børn og babyer. Behandlingen af ​​scabies i håret er stort set det samme som scabies andetsteds på kroppen. Hvis du har mistanke om, at dit barn har scabies, skal du konsultere din læge, fordi du har brug for receptpligtig medicin specielt til at håndtere scabies.

Instruktioner

Kontakt en læge for at få en korrekt diagnose. Scabies angriber ofte mere end en person i en husstand, fordi de let videreføres gennem interpersonel kontakt. Hvis flere mennesker i huset oplever de samme symptomer (kløe, læsioner på huden osv.), Er scabies en sandsynlig synder. Lus påvirker normalt kun håret, mens scabies vil dukke op i forskellige dele af kroppen. Din læge vil være i stand til at give en nøjagtig diagnose.

Købe uanset medicin, lægen ordinerer og bruger det straks. Følg lægenes anvisninger nøje. Selvom kun en person i en husstand er ramt af skabb, bør hvert familiemedlem følge den samme behandling for at fjerne chancerne for fremtidige angreb. Til skurv i håret kan lægen anbefale en shampoo i modsætning til en lotion, selvom det afhænger af hårets tykkelse, patientens alder osv. Lindan, crotamiton, pyrethrin og permethrin er alle fælles ingredienser i scabies-produkter.

Brug antihistaminer til at reducere kløe. Sørg for at følge doseringsanbefalinger og aldersbegrænsninger tæt.

Vask alle puder, tøj, fyldte dyr og alt andet, der er kommet i kontakt med patienten eller tætte venner og familie. Dette er afgørende for at undgå et andet udbrud. Scabies lever kun i et par dage væk fra værtsorganet, men vask sikrer, at de ikke spredes.

Sørg for at anvende lotion og shampoo en uge efter den første behandling for at dræbe de resterende æg.

Tips

En god diæt rig på vitaminer vil øge dit immunforsvar og hjælpe med at lette nogle af symptomerne på scabies.

Advarsler

Anvend ikke voksen styrke scabies lotion til spædbørn. Tjek med din læge, før du behandler en baby til scabies.

Del:
Kommentarer