Hvordan man kan slippe af med mave bakterier naturligt

Hvordan man kan slippe af med mave bakterier naturligt

Mavebakterier findes naturligt i fordøjelseskanalen og er til gavn for regulering af fordøjelsessystemet. Disse "gode" mavebakterier virker som et naturligt antistof, der holder tarminfektioner under kontrol. Patogene eller "dårlige" mavebakterier indtages ofte gennem fødevarer eller antibiotika. Dens symptomer er ofte forbundet med fordøjelsesvanskeligheder. Mavesmerter og fordøjelsesbesvær er almindelige indikatorer for overskydende mavebakterier. Symptomer omfatter diarré, opkastning, oppustethed, kvalme og dehydrering. Når bakterier inficerer maven, kan der forekomme sår. Der er flere naturlige måder at frigøre din mave af patogene bakterier naturligt.

Ved at tage probiotika, der består af "gode" bakterier, stopper væksten af ​​bakterierne, der forstyrrer fordøjelseskanalen, mens immunsystemet opbygges. Ved at tage probiotika behandles svampeinfektionen Candida ved at etablere store sunde mængder gode bakterier til bekæmpelse af Candida, der optager tarmene. Tager probiotika også behandler og forhindrer vaginal gær infektioner. Tag probiotika ved at spise yoghurt med levende kulturer, miso suppe eller tempeh. At tage et probiotisk tilskud giver dig en mere jævn dosis. Tag tre tuggetabletter dagligt for lettere absorption eller 500 mg om dagen i en kapsel. Sørg for, at hovedbestanddelen er A. acidophilus.

Drikker Kombucha te som et naturligt probiotisk understøtter gode mavebakterier og fremmer sunde tarmbakterier ved at indføre mælkesyreproducerende bakterier, svarende til A. acidophilus-bakterier i levende yoghurt. Kombucha fremstilles ved at blande gær og bakteriekolonier med sukker og sort eller grøn te. Den fermenterede væske, der fremstilles, indeholder eddike, B-vitaminer og en række forbindelser, der hjælper med fordøjelsen og elimineringen af ​​dårlige mavebakterier. Kombucha kan enten være hjemmebrygget eller købt hos sundhedsforretninger. Der er ingen specifikke doseringsanvisninger vedrørende Kombucha, og der er ikke rapporteret om bivirkninger på grund af overforbrug.

Behandle overskydende mavebakterier med mælkebøtte. Overskydende mavebakterier kan skyldes mangel på saltsyre i maven. At tage mælkebøtte hæver HCL niveauer naturligt og letter maveirritation. Brug alle dele af mælkebøtte. Tryk blomsterne ind i en mælkebøttevin eller kog og spis grøntsagerne, såvel som roten. Lav en eddike, tinktur eller ristet mælkebøtterod. Standarddosis er 10 til 20 dråber af rodtinkturen inden spisning. Efter tre til seks uger skal dine symptomer være godt aftagne.

Del:
Kommentarer