Hvordan man kan slippe af med hjernedamp

Hvordan man kan slippe af med hjernedamp

Hjerne tåge kan forstyrre din evne til at koncentrere og nyde de daglige aktiviteter drastisk. Der er mange grunde til, at en person kan opleve hjerne tåge, men nogle af de mest almindelige er stress og mangel på søvn. Nogle gange er hjernens tåge også resultatet af dårlig ernæring og dårlige livsstilsvaner som overdreven drik og rygning. Din hjerne består af fedtstoffer, så du skal bruge sunde fedtstoffer som omega-3 fedtsyrer. En undersøgelse foretaget ved Oregon State University afslørede, at omega-3 fedtstoffer styrker neuronforbindelser og forbedrer hjernens funktion. University of Maryland siger også, at omega-3 fedtsyrer hjælper med at forbedre koncentration og hukommelse.

Spis fem til otte portioner rå frugt og grøntsager om dagen. Grøntsager og frugt indeholder vitaminer og mineraler, der er nødvendige for en sund hjerne. Hvis din krop mangler god ernæring, vil du ikke føle dig bedst. Stop med at spise junk food eller fødevarer, der er blottet for ernæring. Tag dig tid til at spise frugter, der genoplader batterierne. Spis en sund morgenmad som bananer, havregryn eller æg. Du kan spise disse fødevarer individuelt eller kombinere dem, hvis du stadig er sulten. Du skal være konsekvent over tid for at bemærke betydelige resultater.

Drik otte til 10 glas rent vand hver dag. Ligesom resten af ​​din krop har din hjerne også brug for god hydrering. Vand er transportsystemet til næringsstoffer, fordi det bærer vitaminer til de celler, hvor de er mest nødvendige. Derudover fjerner vand også affald, hvilket kan bidrage til at bringe tåge. Undgå at drikke vand fra vandet, fordi det indeholder klor, som er skadeligt for urinveje.

Træn i 30 minutter hver dag. Gå til gymnastiksalen og få dit blod til at pumpe. Din hjerne har også brug for blod og ilt for optimal ydeevne.

Tag 2 tbs. af torskeleverolie hver morgen med morgenmad. Torskeleverolie indeholder omega-3 fedtsyrer, der hjælper med at opbygge sunde hjerneceller og forbedre hjernefunktionen.

Tag en hel mad multivitamin og mineral supplement hver dag. En hel fødevare multivitamin supplement er lavet af fødevarer snarere end kemikalier. Nogle vitaminer er lavet af kemikalier, så sørg for at læse etiketten, så du ved hvad du får. Flasken skal sige "hel mad" eller "lavet af fødevarer." Garden of Life er et velkendt mærke af fuldføde vitaminer. At få vitaminer fra grøntsager bør være din første ernæringskilde, men du kan også få yderligere vitaminer og mineraler fra et tillæg. Vitamin-kosttilskud kan købes hos din lokale fødevarebutik eller online.

Tips

Hjerne tåge kan også være en bivirkning af visse lægemidler som beta-blokkere, der kan bremse din puls. Hvis du er på nogen medicin, og du lige begyndte at opleve disse symptomer, skal du tale med din læge.

Bestræb dig på at få otte til 10 timers god søvn hver nat. Hele din krop genoplader sig selv mens du sover. For at kunne fungere på dit højeste niveau har du brug for dyb søvn.

Advarsler

Alvorlig hjerne tåge efterfulgt af svimmelhed og andre symptomer kan være tegn på en underliggende sygdomstilstand. Se din læge, hvis du føler dig svimmel eller har svær hjerne tåge.

Del:
Kommentarer