Hvordan man kan slippe af med gas smerte i maven

Hvordan man kan slippe af med gas smerte i maven

Gaspine i maven kan forårsage alvorlig smerte, oppustethed og kramper. Gas smerter kan være forårsaget af at sluge for meget luft fra at spise for hurtigt, tyggegummi, er nervøs eller drikker gennem et strå. De fleste tilfælde af nedsat gas er forårsaget af bakterier i din kolon, der fermenterer kulhydrater. Lactoseintolerans kan også producere gas smerte. Kulhydratrige fødevarer omfatter frugt, grøntsager, fuldkorn og bønner. Mens disse fødevarer er sunde, fremmer de gasdannelse. Kulbrinterede drikkevarer og kosttilskud kan også producere gas smerte. Mens gas kan være ubehageligt, er det sjældent alvorligt. Du skal behandle din gas smerte, fordi hvis du ikke gør det, kan dit ubehag få dig til at tabe din appetit. Der er trin du kan tage for at slippe af med gas smerte i maven.

Tag Beano. Beano kan slippe af med gas smerter på grund af at spise gasproducerende fødevarer. Ifølge Mayo Clinic kan tilsætningen af ​​Beano til grøntsager og bønner bidrage til at reducere mængden af ​​gas, de producerer. For at det skal være effektivt, tag det med den første bid af mad. Beano virker bedst, når der kun er en lille mængde gas i tarmene.

Spørg om simethicon. Spørg din læge om at tage en anti-gas medicin indeholdende simethicon. Denne anti-gas medicin vil bryde op gasbobler for at lindre smerte og pres.

Prøv lactase kosttilskud. Du kan have gas smerter på grund af en intolerance over for lactose. Ifølge National Information Center for Digestive Disease Information, kan laktasekomplementer hjælpe dig med at fordøje fødevarer, der indeholder lactose. Dette kan reducere dine gaspine. Forbrug af mælkeprodukter, der er laktosefrie, kan forhindre dannelse af gas.

Spørg om antispasmotisk medicin. Dine gaspine kan forårsage svære abdominale spasmer. Spørg din læge om receptpligtige abdominale antispasmotiske lægemidler for at reducere din smerte.

Påfør en varmepude. En varmepude kan lette dine gaspine og slappe af. Påfør varmepuden på mediumindstillingen, og anvend aldrig det direkte på din hud.

Tips

Gå en tur. Walking eller anden mild motion vil stimulere din fordøjelseskanalen til at udslette overskydende gas og lindre din smerte.

Advarsler

Hvis din gas smerte ledsages af svær mavesmerter, smerter i din højre side, feber, kvalme eller opkast, kontakt din læge straks. Du kan have et appendicitisangreb og vil kræve akut medicinsk behandling.

Del:
Kommentarer