Hvordan man kan slippe af med fugemider pĂĄ et menneske

Hvordan man kan slippe af med fugemider pĂĄ et menneske

Fugemider, der også er kendt som duemider og fuglemider, er små, ottebenede insekter, som overlever af blodet fra varmblodede dyr som duer, katte og mennesker. En angreb af fugemider hos mennesker begynder oftest efter squabs eller babyduer, forlader redenet og miderne skal søge efter en ny næringsstof. Hvis du lider af en fuglmide angreb, er det sandsynligvis kommet fra det tilsyneladende uskyldige reden sidder uden for dit vindue. Disse kvaler kom ind i dit hjem gennem et vindue og bider nu med din familie og forårsager irritation, kløe og muligvis en infektion.

Bruser dagligt. Dusj er mere effektiv end at ligge i et bad, fordi miderne ikke blot dør i puljen af ​​varmt vand. I stedet bad i varmt vand og brug en loofah og Epsom salt til at skrubbe miderne fra din krop.

Rens kroppen med en blanding af blegemiddel og vand. Sørg for, at blegemiddelet er yderst fortyndet. Bland ingredienserne i en sprøjteflaske, og brug den i bruseren, pas på at ikke sprøjte koglen i øjnene. Lad blekemiddelopløsningen forblive på din hud i 30 sekunder og skyll din krop grundigt.

Vask dit hår med en blanding af eddike og vand. Tea Tree Oil er også et miticid (mite killinger); Du kan tilføje det til din shampoo. I svære tilfælde har kvinder skåret deres lange hår for at afværge angrebet, men dette er et værste tilfælde. Brug en badekåbe om natten for at holde miderne ud af dit hår.

Håndklæde tørre din krop, og brug en spray deodorant, der indeholder den aktive ingrediens Aluminium Chlorhydrate 24 procent, såsom Arrid Extra tør. Dette dræber ikke kun mider, men afviser dem også. Brug også denne deodorant på dit tøj.

Fjern mider fra tøj med en lintvals. Skift båndet ofte og kassér det straks i en udendørs skraldespande. Træk mider fra barsk hud med tape.

Vask dit tøj og lagner i varmt vand. Tilsæt ½ kop ammoniak til vaskesæbe. Vask hvide med blegemiddel. Tør dit tøj i den varmeste omgivelser. Du må muligvis gentage disse trin ofte, indtil du har udryddet miderne effektivt fra dit tøj og sengetøj.

Advarsler

Kontakt din læge straks, hvis du eller dine familiemedlemmer viser tegn på infektion forårsaget af kløende kvalmebid. Disse tegn omfatter rødme, hævelse og varme omkring det berørte område.

I sjældne tilfælde har folk haft en alvorlig allergisk anafylaksi forårsaget af en mide bid. Symptomer omfatter hvæsende vejrtrækning, åndenød, bivirkninger, næsestop, kvalme, opkastning og svimmelhed. Søg omgående lægehjælp, hvis disse tegn er til stede.

Del:
Kommentarer