Hvordan man kan slippe af med flĂĄter i huset

Hvordan man kan slippe af med flĂĄter i huset

Tick ​​angreb inde i huset er ikke almindelig og er normalt forårsaget af et tæppe at tabe et kæledyr og derefter lægge æg. Når de er smittet, er flåter svære at slippe af med, og de bærer flere sygdomme, nogle af dem er ret alvorlige for mennesker. Heldigvis er flåter ikke så vedholdende som lopper, og du kan ofte slippe af med dem med en behandling.

Beskæftiger sig med en krydsinfektion

Spray hele huset grundigt med insektmiddel. Som lopper kan flåter lægge et utroligt antal æg, og angrebet spredes hurtigt, hvis det ikke kontrolleres, men en enkelt grundig spraybehandling vil dræbe både æg og flåter. Sprøjt alle stofoverflader som tæpper og møbler (herunder sider og ryg).

Spray vægge og basisplader. Flåter klatre og vil gemme sig i bundkort, venter på mulighed.

Behandl opbevaringsområder som skabe, skabe, kufferter og kasser. Flåter kan skjule hvor som helst. Vask sengetøj i varmt vand.

Forhindre geninfektion

Mow din græsplæne og trim dine buske. Flåter foretrækker langt græs, så det bliver muligt at holde krydsbefolkningen nede. Dyr og folk henter dem ved at børste dem flåter hopper ikke.

Spray din gård og buske med et insektmiddel lavet til at dræbe flåter. Flåter er arachnids, ottebenede insekter, der er tættere forbundet med edderkopper end lopper. Kontroller etiketten omhyggeligt for at være sikker på at du sprøjter den rigtige type insekticid.

Behandle dine kæledyr med forebyggende pleje som forebyggende. En forebyggende krave skal dræbe flåter i ca. tre måneder uden at skade dyret. Du behøver ikke en recept til at købe den, men det er svært at finde i butikker. Køb online eller spørg din dyrlæge.

Tips

Særlige pincet er den bedste måde at fjerne vedhæftede ticks. De fleste andre hjemmemekanismer, som brændende, er uhensigtsmæssige og fungerer heller ikke.

Tag dine bukser i dine strømper og brug handsker, når du prøver at slippe af med flåter, så du kan holde dem væk fra din hud.

Del:
Kommentarer