Hvordan man kan slippe af med en mordbit pĂĄ en dag

Hvordan man kan slippe af med en mordbit pĂĄ en dag

Myrbid er ikke sjovt, men er almindelige problemer i varmere vejr, når myrer er ude i fuld kraft. Ant bites ligner mosquito bites, fordi de forårsager alvorlige kløe og rødme på bideområdet. Det er meget usandsynligt, at du vil være i stand til helt at slippe af med en antbit på en dag, især hvis biden er mere alvorlig, men du kan alvorligt mindske størrelsen og smerten af ​​myren. Der er mange forskellige måder at helbrede en antbit på, nogle kræver medicin og andre ved hjælp af hjemmemedicinsteknikker.

Vask myren med sæbe og vand, og skyl det med hydrogenperoxid flere gange om dagen (hver 4. til 6 timer), inden du bruger andre midler. Rengøring af myrbiddet fjerner det meste af stinget og forhindrer infektion.

Påfør en antibiotisk salve til bid at holde bakterier væk, som kan forårsage infektion.

Berør kløen af ​​myrbid ved at bruge en pasta lavet af bagepulver og vand. Du kan også bruge eddike, aloe vera ekstrakt, et stykke agurk, eller lav en pasta med ler og vand for at lette kløen.

Reducer hævelse ved at blande knust aspirin og vand sammen og placere det på bidden. En ispakning, eddike eller citronsaft hjælper også med at reducere hævelsen hurtigt.

Del:
Kommentarer